Beko WRE75634XWS0, model eficient cu capacitate de 7 kilograme

Beko WRE75634XWS0 e o mașină de spălat rufe modernă apărută pe piață la început de 2017 care e dotată cu 1200 rotații și o capacitate de 7 kilograme. Economia de curent e una mare, mai exact e vorba despre o eficiență energetică A+++ care denotă faptul că în timp o să recuperați banii dați pe aparat.
Un model precum acesta se recomandă celora cu o familie mare ori care spală mult din alte motive. În acest sens o să vă ajute capacitatea de 7 kilograme.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care are integrate caracteristici de top.
Din imaginea alăturată poți vedea că aparatul e unul cu aspect clasic Beko. Panoul de comandă e unul simplu cu puține butoane și care are un display mare pe care pot fi urmărite informații legate de spălare.


Caracteristici

Modelul Beko WRE75634XWS0 e unul dotat cu rezistență durabilă (durable heater care e de 100 ori mai durabilă).
Are ceva similar Fuzzy Logic numit Aquafusion și Optisense. Optisense presupune că aparatul are un consum optim de apă fiind dotat cu 4 senzori. Iar, Aquafusion valorifică la maxim resursele precum detergentul, apa și energia.

Avantaje

Acest model vine la un preț convenabil, arată bine, nu are un nivel de zgomot mare, iar numărul de programe e unul mare. Evident că are program rapid pentru rufele care nu sunt prea murdare ori în cazul în care aveți o cantitate redusă de rufe care trebuie spălată.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să poată spăla bine și cu un consum mic de resurse atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Brandul Beko e prezent pe piață de foarte mult timp și a câștigat încrederea consumatorilor prin prețuri corecte și produse fiabile. De exemplu acest model are garanție standard de 2 ani, iar printr-o promoție valabilă până pe 31.07.2017 beneficiezi de o garanție de 5 ani. Acest lucru vine să susțină că achiziționăm un produs de calitate superioară.
Despre producător trebuie spus că are în portofoliu și produse Arctic cu diferența că cele Beko sunt comercializate la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa