Beko WRE7512XWW, mașină slim clasa A3+

Mașina de spălat rufe Beko WRE7512XWW e un model slim cu fiabilitate ridicată și care face multe economii legate de resurse (apă, curent și detergent). E un model care în mod normal are 2 ani garanție, dar dacă îl înscrii în promoție atunci are garanție 5 ani.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat deosebit de economic și care spală rapid rufele murdare. În acestă perioadă e și o ofertă cu buy back, iar în acest fel poate mai primiți niște bani înapoi.


Caracteristici

Modelul de față vine cu clasa A+++, lucru care se datorează în special eficienței electrice deosebite. Prin economii substanțiale la curent ne recuperăm banii dați pe aparat.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal, adică de 58 db la spălare și 77 la centrifugare.
Pe vremuri mașini de spălat aveau integrate bucăți de beton pentru ca aparatul să fie stabil, dar acum cu avansul tehnologic avem sistem electronic de control al balansului. În acest fel aparatele sunt mai ușor de transportat dintr-o parte în alta.

Avantaje

Are rezistență foarte durabilă (durable heater care e una nichelată) și Aquafusion (un sistem care valorifică la maxim detergentul, energia și apa).
Are un program special pentru spălarea pilotelor din puf de găscă și a gecilor de iarnă, acest program fiind numit „down wear”.
Funcția Fast+ e oarecum o alternativă la Fuzzy Logic deoarece asigură o reducere a duratei de spălare cu până la 50 procente dacă încarci mașina cu jumătate de capacitate.

Singurul dezavantaj ar fi că nu are mai multe rotații, cele 1000 rpm fiind rotațiile maxime. Oricum, nu e o problemă deoarece stoarcerea se va face în condiții optime.

Concluzie

Dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care spală bine și nu costă mult atunci modelul WRE7512XWW de la Beko e recomandarea mea. Fiabilitatea sa e una maximă, iar din această cauză s-ar putea să vă țină și o viață.
Despre brandul producător trebuie știut că e turcesc, dar aparatele sale sunt unele premium întrucât le comercializează la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa