Beko WRE6632ZSBS, mașină de spălat argintie

Mașina de spălat rufe Beko WRE6632ZSBS face parte din segmentul Slim deoarece are o adâncime de numai 41,5 cm. Arată foarte bine pe argintiu și se poate observa destul de ușor că face parte dintr-o serie recent lansată (seriile anterioare nu au un design modern). Performanțele nu sunt afectate de o construcție compactă deoarece poate spăla 6 kg de rufe și centrifugarea e de 1200 rpm. Cele mai recente aparate de la acest brand au eficiență A+++, care e cea mai bună de pe piață dar și unele tehnologii pot reduce consumul de resurse.

Din poza de jos se vede cum arată această nouă serie, dar aparatul arată ceva mai bine în realitate, că doar e o poză de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile tehnice mai importante le-am menționat sus și nu are sens să mă repet, dar și eficiența energetică A+++ e foarte importantă. Nu-mi plac mașinile cu încărcare superioară deoarece au un design mult diferit și performanțele au rămas cam aceleași. Depinde și de spațiul disponibil, poate vreți un model care are lățime de 40 cm și nu adâncime mică.

Majoritatea programelor de spălare prezente pe acest model sunt cele clasice, dar sunt și câteva programe speciale care nu le vedeți pe orice model – rufe delicate, sport, dark care, fast+. Probabil că preferați programele Daily Xpress (2 kg de rufe în 14 minute) deoarece hainele nu se murdăresc prea mult, eventual sunt puțin transpirate.

Păreri pro și contra

E un aparat electrocasnic mare dar care e mic ținând cont de restul modelelor din această categorie, pentru că e vorba de unul îngust. Arată mai bine decât oricare alt model pe alb, dar poate vreți să-l asortați cu restul aparatelor din bucătărie. Chiar dacă nu e un incorproabil, poate fi pus cu ușurință sub blat deoarece are o lățime de 60 cm.

Modelul de mai sus Beko WRE6632ZSBS merită încercat deoarece e compact și de aceea poate fi pus oriunde. Bineînțeles, trebuie alimentat la apă și canal pentru o funcționare corectă a aparatului. Sunt branduri care oferă și mașini semi-automate, dar acelea necesită mai multă atenție și se adresează unei categorii diferite de utilizatori.

Te-ar mai putea interesa