Beko WRE6532ZWBW, model slim clasa A3+

Beko WRE6532ZWBW e un model al anului 2017 adresat persoanelor interesate de o mașină de spălat economică și care să vină cu o fiabilitate excepțională. Acest ultim lucru e dat de garanția de 5 ani… obținută prin înregistrarea produsului în promoția de aici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o multitudine de facilități utile. Trebuie spus că poate fi luat și cu buy back.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest model e unul avansat tehnologic deoarece are un panou de comandă minimalist și un display mare pentru a vedea stadiul spălării și alte informații.


Caracteristici

WRE6532ZWBW de la Beko e o mașină de spălat care nu ocupă mult spațiu întrucât vine cu dimensiuni slim. E perfectă pentru o familie formată din 3-4 persoane mulțumită capacității de 6 kilograme.
Centrifugarea se realizează la maxim 1000 rotații, acest lucru ajutând și la o stoarcere eficientă a rufelor așa încât acestea fiind pregătite pentru procesul de uscare.
Aparatul vine și cu multiple lucruri care îl fac eficient și economic. Aș aminti Durable heater și OptiSense. Primul lucru presupune că aparatul are o rezistență durabilă, iar al doilea lucru presupune că vine cu diferiți senzori care detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta adaptează consumul.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție mic, că arată bine, utilizarea ușoară, că vine cu garanție de 5 ani, consumul redus de electricitate și că vine de la un brand vechi în branșă.
Contra ar fi că nu are mai multe rotații (1200 sau 1400).

Verdict

Dacă ești interesat de o mașină compactă și economică atunci acest model ar fi excelent pentru tine. Costând sub 1000 lei vei îți vei recupera banii și prin facturi mai mici la curent deoarece are clasa A+++ de eficiență energetică.
Beko e un brand de top ale cărui produse sunt comercializate la nivel european. Brandul Arctic aparține de Beko cu diferența că Arctic e comercializat doar în Balcani.

Te-ar mai putea interesa