Beko WRE6532ZSBS, mașină de spălat Slim 41,5 cm

Mașina de spălat rufe Beko WRE6532ZSBS face parte dintr-o serie care are caracteristici tehnice foarte bune, un aspect pe o culoare plăcută (argintiu), un panou de control nou. E vorba de un model fiabil, compact (Slim), eficient și performant. Chiar dacă nu e scump, arată ca un model premium. Aveți nevoie de un astfel e ajutor și dacă aveți o familie mai numeroasă, atunci optați pentru una de 7-8 kg care nu va fi prea îngustă. O mașină de spălat performantă și multe tehnologii nu poate avea o adâncime sub 50 cm, în special dacă are și uscător.

Aparatele de la acest brand sunt destul de accesibile și competitive, deci aveți toate motivele pentru a-l alege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko WRE6632ZSBS

Dimensiunile aparatului sunt cam aceleași ca și cele ale multor alte modele, doar că adâncimea poate varia. Acest model e unul Slim deoarece are o adâncime de numai 41,5 cm. Lista de programe e destul de lungă, dar și funcțiile sunt la fel de importante: prespălare, clătire și Hygiene 20°C (pentru haine colorate și celor din bumbac).

E dotată cu tehnologii avansate care măresc fiabilitatea și eficiența aparatului: încălzitor avansat Durable heater (rezistență nichelată), sistem Aquafusion (reduce consumul de resurse) și sistem de senzori inteligență OptiSense.

Păreri pro și contra

Programele de spălare, tehnologiile și finisajele sunt aceleași pentru toate modelele acestei serii, doar capacitate de centrifugare și cea de spălare sunt diferite. Oricum, acești parametrii nu pot afecta prea mult prețul și merită să luați în calcul cel mai performant model. Rezultate bune pot fi obține dacă alegeți programul corespunzător și Daily Xpress e ideal pentru haine puțin transpirate (2kg în 14 minute). Are cel mai mic consum de energie dar consumul depinde și de programul ales, adică eficiența energetică se calculează pentru un program standard.

Beko WRE6532ZSBS poate fi cea mai bună alegere dacă nu aveți un brand favorit, nevoie de un model pe o anumită culoare și vă e de ajuns capacitatea de încărcare. Chiar dacă pentru o familie mai mare e recomandată o mașină de 8 kg, puteți spăla mai des și sorta mai bine rufele.

Te-ar mai putea interesa