Beko WRE6512BWW, mașină de spălat rufe Slim A+++

Mașina de spălat rufe Beko WRE6512BWW e una dintre cele mai noi modele ale acestui brand și se poate vedea după cum arată. Aceasta are un design ceva mai modern și care e destul de plăcut, iar ecranul digital iasă bine în evidență. Vă interesează un astfel de model deoarece e mult mai eficient decât modelele anterioare – clasa A+++, iar sistemul Aquafusion și senzorii Optisense reduc consumul de resurse. Cu Aquafusion veți reduce semnificativ consumul de detergent, apă și energie deoarece procesul de spălare e mai bine gândit (e prezentat în clipul final).

Sunt și alte modele care arată ca aceasta doar că performanțele port fi diferite (capacitate de încărcare și centrifugare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control e diferit față de cel al altor serii de la acest brand dar se respectă poziționarea butoanelor, a ecranului digital și a informațiilor despre programe. Programele de spălare sunt detaliate în manualul de instrucțiuni și un de vi se menționează cantitatea maximă de încărcare pentru acea țesătură (unele necesită un tratament special).

Poate spăla cel mult 6 kg de rufe și cu o centrifugare maximă de 1000 RPM. Performanțele cresc la mașinile cu adâncime mai mare, pentru că aceasta e de 41,5 cm pe adâncime. Restul dimensiunilor sunt cele clasice pentru a putea înlocui fără griji vechiul model. Cu fiecare generație, mașinile de spălat devin tot mai mici și mai bine dotate (mă refer la tehnologii).

Păreri pro și contra

Tehnologiile care vi le-am prezentat mai sus sunt foarte importante că doar vă doriți un aparat electrocasnic cât mai eficient. Oferă rezultate foarte bune pentru că folosește resurse exact cât are nevoie și programele sunt numeroase (în cazul în care vreți să spălați o anumită țesătură).

Pot spune că Beko WRE6512BWW nu are chiar cele mai bune caracteristici tehnice, însă în acest preț și pentru așa dimensiuni nu vă puteți aștepta la prea multe. Modelele compacte pot fi poziționate sub blat dar poate și un model mai mare ar fi la fel de interesant dacă adâncimea mobilierului e mai mare de 60 cm.

Te-ar mai putea interesa