Beko WMY81483LMB1, mașină spălat clasa A+++

Beko WMY81483LMB1 e un model de mașină de spălat rufe premium care vine cu clasa A+++ de eficiență energetică, reglare automată a consumului de apă (un fel de Fuzzy Logic) și 16 programe. Brandul Beko ne uimește cu acest model deoarece au reușit să obțină o economie de curent impresionantă prin utilizarea unui motor cu inverter, chiar dacă vorbim despre un aparat cu o capacitate de 8 kilograme.

Dacă e să ne legăm de costul de achiziție atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern dotat cu cele mai la modă fițe. Și aspectul e unul nou, acest lucru putând fi văzut de alături. Se poate observa că din punct de vedere vizual se diferențiază foarte clar față de generațiile anterioare, acum arătând mult mai premium.

Mașina Beko
Mașina Beko

Niște specificații care te-ar interesa în cazul aparatului ar fi capacitatea mare de 8 kilograme, cele 1400 rotații pe partea de centrifugare și un consum de curent foarte mic dovedit prin clasa A+++ de eficiență energetică. Nici legat de consumul de apă nu trebuie să ne facem griji deoarece acest aparat consumă puțin mulțumită reglării automate a consumului de apă.
Pe partea de construcție nu se poate spune că diferă foarte mult în comparație cu alte modele Beko care au fost lansate în această perioadă.

Lucruri pozitive la acest model ar fi costul de achiziție deloc mare, că arată bine, faptul că vine dintr-o generație nouă și că poate fi utilizat pentru spălarea eficientă a până la 8 kilograme de rufe.
Nu era rău dacă avea Fuzzy Logic, însă vine cu ceva oarecum similar care are legătură cu reglarea automată a consumului de apă.

Electrocasnicul acesta se adresează în special celora care vor un aparat care să nu coste exagerat și care să poată fi utilizat cu succes la spălarea eficientă a diferitelor tipuri de rufe. Să nu mai zic că poate spăla o cantitate foarte mare de haine – 8 kilograme, iar acest lucru face din această mașină una foarte bună pentru familiile mari ori pentru cei care au o pensiune.

Te-ar mai putea interesa