Beko WMY81443STB1, mașină de spălat cu Steam Therapy

Beko WMY81443STB1 e o mașină de spălat rufe destul de reușită în acest buget deoarece poate spăla 8 kg de rufe, consumă puțină energie, are multe programe speciale, stoarce bine și motor Inverter. Cred că v-am convins că nu e vorba de un aparat simplu iar prețul nu e piperat. Dacă vi se pare cam scumpă și prea performantă, există și alte modele de la Beko care pot fi alegerea corectă.

Din punctul meu de vedere are un preț corect și nu cred că ar trebui să vă îndreptați atenția spre un alt brand, poate doar spre ce modele mai oferă noua serie de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Ca și capacitate de spălare, 8 kg e mai mult decât ați putea avea nevoie. Deci nu mai trebuie să spălați de două ori ci o singură dată, astfel veți economisi bani. Oricum, are și o clasă de eficiență energetică A+++ care e cea mai bună de la ora actuală. Pe viitor, producătorii se vor concentra mai mult pe tehnologii decât pe capacitate de spălare sau cea de centrifugare. Pot spune că stoarce excelent la 1400 RPM, dar depinde și de programul ales

Ca și programe are: Dark Care, Stoarcere + Evacuare, Aqua 40C 40′, Steam Therapy 17′, auto etc. Sunt multe programe de spălare – 16, dar o parte dintre ele nu le veți găsi la altele. Steam Therapy 17′ e ideal pentru rufele ce urmează a fi călcate.

Are următoarele funcții: AquaFusion, sistem automat de reglare a consumului de apa, mod noapte, selector centrifugare, sistem electronic de control al balansului și altele. Nu e foarte compactă și silențioasă dar trebuie să înțelegei că nu poate fi comaprată cu oricare lat model.

Plusuri: arată bine, e fiabilă, spală foarte bine, performantă, programe speciale și control electronic interesant,
Minusuri: nu și-o permite oricine.

Mașina de spălat Beko WMY81443STB1 e una destul de interesantă deoarece are toate acele caracteristici speciale (le-am menționat mai sus) și poate fi următoarea voastră alegere dacă nu aveți un buget redus sau puteți alege ratele fixe. Cu siguranță, poate fi văzută precum o investiție pe termen lung și un usctor ar fi un plus pentru cei care nu au unde să pună refule la uscat.

Te-ar mai putea interesa