Beko WMY71483LB2, model clasa A+++

Beko WMY71483LB2 e un model premium de la brandul Beko, un brand cunoscut la nivel internațional. Față de alte modele acesta se distinge princ capacitatea de 7 kilograme și consumul mic de curent demonstrat de clasa A+++ de eficiență energetică.

Nici nu putem spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar pe acești bani primim un aparat care are integrate multe lucruri utile cum ar fi controlul automat al regalrea automată a consumului de apă, programare întârziată și o eficiență sporită.

Mașina
Mașina

Pe parea de caracteristici e un model care poate spăla multe rufe deoarece are o cuvă cu 7 kilograme, iar centrifugarea acestora se face cu 1400 rotații. Nu trebuie să ne preocupăm prea mult legat de consumul de curent deoarece modelul acesta e unul cu clasa A+++.
Dacă aveți reticențe în a cumpăra un produs de la Beko atunci trebuie știut că acesta e un brand foarte bun care aparține acelorași turci care dețin Arctic. Diferența dintre Beko și Arctic e că Beko e comercializat la nivel de continent, pe când Arctic doar în 3 țări (România, Bulgaria și Ungaria).
Legat de construcție trebuie spus că e una foarte solidă deoarece vorbim despre materiale de calitate cum ar fi oțel în cazul tamburului și polipropilenă în cazul cuvei.

Lucrurile pozitive la modelul acesta ar fi costul de achiziție deloc mare, că are ceva similar Fuzzy Logic, numărul mare de programe și eficiența (la spălare, din punct de vedere a consumului etc). Fiabilitatea e una foarte bună, iar dacă vă interesează o garanție mai lungă atunci puteți opta pentru o extindere cu unul sau doi ani.
Contra achiziției chiar nu am nimic de precizat… până și motorul e unul cu inversor.

Așa de final pot spune despre modelul acesta că e unul care nu costă mult și vine să se bată cu branduri consacrate cum ar fi Samsung sau Whirlpool.
În comparație cu generațiile anterioare de mașini de spălat de la Beko, aceasta se diferențiază prin multe lucruri pe partea estetică (ecran mai mare etc), dar și pe partea de funcționalitate.

Te-ar mai putea interesa