Beko WMY71443LB2, mașina de spălat rufe 7kg

Beko WMY71443LB2 e un model din segmentul premium. Nu-mi amintesc să fi văzut astfel de mașini de spălat rufe de la acest brand. Totuși, e o alegere bună deoarece există persoane care vor ceva mai mult decât un simplu model. Acesta nu e singurul model de la acest brand dar cu siguranță acesta e unul dintre cele mai performante modele. Se poate observa dor după designul său că e vorba de un model special și prețul e pe măsura performanțelor sale. Nu poate fi la fel de accesibil precum un model cu capacitate de 5 kg și centrifugare redusă, mie mi se pare destul de corect acel preț.

Dacă vă interesează doar o mașină de spălat ieftină, atunci alegeți una cu 1000 RPM sau o centrifugare mai redusă decât a modelului prezentat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Are caracteristici tehnice bune: capacitate de 7 kg, clasa A+++ și centrifugare de 1400 RPM. Cu Astfel de performanțe, puteți lua un uscător de 6-7 kg și nu o mașină cu uscător incorporat. La acele mașini, uscătorul nu e la fel de eficient și dacă mașina stoarce excelent, nu văd de ce nu le uscați mai simplu (cu uscător).

Pe panoul său de control are butoanele clasice, dar ecranul LCD sare în evidență cu funcțiile și butoanele corespunzătoare. Prezintă un număr ridicat de programe dar o mare parte dintre ele le știți. La capitolele siguranță și funcții are: control electronic al balansului, reglare automată a consumului de apă, tehnologie AquaFusion și control al excesului de apă. Nivelul de zgomot nu e o problemă deoarece în timpul spălării e redus dar ține cont și de programul ales.

Plusuri: destul de silențioasă când spală, arată bine, ușor de folosit, multe funcții și tehnologii.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko WMY71443LB2 e o alegere fiabilă de la un producător bun care s-a făcut apreciat în România. Cu siguranță, dacă dețineți deja o mașină de spălat de la acest, veți dori să o schimbați cu una și mai performantă (același lucru pot spune și dacă aveți una mai veche de la alt brand).

Te-ar mai putea interesa