Beko WMY71233LMB3, mașină de spălat A+++

Mașina de spălat rufe Beko WMY71233LMB3 face parte din noua generație de la acest producător. Se pot observa performanțele mai ridicate, controlul electronic, designul mai plăcut și eficiența ridicată. Din poza de jos se poate observa cum arată dar există și versiuni cu performanțe similare. Cam toate pot spăla așa de mult și la un consum așa de redus. Designul parcă e similar cu cel al altor branduri dar nu e același. Un control electronic oferă ceva mai multe funcții și un control mai bun asupra programului de spălare.

Dacă nu vă place că e puțin peste buget, cu siguranță găsiți unul cu centrifugare de 1000 RPM care să fie mai accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E important ca acea mașină de spălat să spele mult deoarece veți spăla mai rar pentru aceeași cantitate de rufe și veți economisi energie (bani). Chiar dacă are încărcare frontală e puțin mai mică decât alte mașini, are o adâncime de 50 cm (comparativ cu 60 cm). Există și mașini înguste cu adâncime de 45 cm sau cele cu încărcare verticală. Caracteristicile tehnice ale acestui model sunt: capacitatea de 7 kg, centrifugarea de 1200 RPM și clasa A+++. Cu o așa clasă de eficiență energetică, consumul de energie e foarte redus.

Panoul de control are butoane pentru selectare programului, ecran LCD cu control electronic și altele (amânare pornire, afișare timp rămas, selectare centrifugare). Dimensiunile sale nu sunt foarte reduse după cum am precizat mai sus dar oricum e de apreciat acea capacitate de spălare pentru cât e de compactă.

Plusuri: arată bine, control electronic avansat, multe programe, eficiență energetică superioară și preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt la așa performanțe.

Beko WMY71233LMB3 e un aparat electrocasnic mare și care poate fi de folos pentru cei care nu au unul ori au un model depășit (din toate punctele de vedere). Vă recomand o mașină nouă deoarece consumă puțin spală mult și e mult mai fiabilă. Chiar și panoul de control e mai bine realizat astfel că nu e nevoie neapărat să citiți manualul de instrucțiuni pentru a o folosi.

Te-ar mai putea interesa