Beko WMY71033LMB3, mașină de spălat rufe A+++

O mașină de spălat vase precum Beko WMY71033LMB3 poate fi următoarea voastră alegere deoarece arată bine și are dotări bune. Poate fi confundat cu modelele de la branduri precum Samsung sau LG, însă acelea oferă mașini mai scumpe (au tehnologii superioare). În mare parte, prețurile aparatelor sunt justificate și dacă nu vă interesează ceva sofisticat, alegeți cu încredere acest model. Nu are cea mai bună capacitate de stoarcere dar poate că e suficientă. Dacă nu aveți un brand favorit, vi-l recomand pe acesta deoarece nu e vorba de unul nou, ci e unul experimentat.

Prețul său e unul interesant iar dacă vreți ceva mai performant, uitați-vă după modelele cu 1400 RPM. Centrifugarea nu are un rol așa de important cât timp nu aveți un uscător de rufe. E bine ca rufele să fie bine stoarse înainte de a fi introduse în uscător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E o mașină cu încărcare frontală și pe acel panoul de control se pot observa: ecranul LCD, buton pentru selectarea programelor și butoane pentru alegerea funcțiilor dorite. Are centrifugare de 1000 RPM, capacitate de spălare de 7 kg, clasa A+++ la consumul energetic și altele. Clasele de eficiență se oferă în funcție de specificațiile tehnice.

Are 15 programe de spălare dintre care amintesc: extra-clătire, prespălare, baby protect, daily express, hygiene 20, stoarcere+evacuare, clătire etc. Deci veți găsi cu siguranță programul de spălare dorit și care să ofere cele mai bune rezultate. Ca și funcții are: blocare butoane, control exces apă, control electronic al balansului, reglare automată a consumului de apă și AquaFusion. Are cuvă din polipropilenă, hublou de 34 cm și tambur din oțel inoxidabil. Dimensiunile sale se apropie de cele ale modelelor mai compacte și mă refer în special la adâncimea sa – 50 cm (cele înguste au 45 cm).

Plusuri: arată bine, numărul mare de funcții și programe de spălare, eficiența energetică, capacitate mare de spălare și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko WMY71033LMB3 e una din multele mașini de spălat noi care impresionează prin eficiență, performanță și eleganță. Cred că aceasta e prima serie premium a acestui brand și se poate observa din designul său.

Te-ar mai putea interesa