Beko WMY61483LB2, model 6kg

Beko WMY61483LB2 e un produs de excepție de la brandul Beko, iar dacă nu știți prea mult legat de acest nume atunci trebuie știut că e unul care vinde aparatură electrocasnică la nivel european. Modelul WMY61483LB2 e unul dotat cu o cuvă care suportă până la 6 kilograme, iar clasa de eficiență energetică e A+++. Această clasă garantează faptul că o să aibă un consum mic de curent, iar dvs o să vă recuperați banii în acest fel.

Despre costul de achiziție trebuie spus că nu e prea mare întrucât acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă vă interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături.

Mașina
Mașina

Caracteristici interesante la acest model ar fi capacitatea de 6 kilograme, cele 1400 rotații, că are un consum mic de resurse (acest lucru trebuie mulțumit în parte și caracteristicii similare Fuzzy Logic) și materialele de calitate din care e făcut. Nu pot spune că vine cu niște materiale diferite față de alte branduri, însă sunt alese foarte bine, mai exact cuva e făcută din polipropilenă, iar tamburul e din oțel inoxidabil.
Pot spune că vine cu multe programe deoarece acestea sunt 16, iar pe lângă acestea vine și cu programare întârziată… nu știu cât de utilă e dar e bine că o are.
Consumul de resurse e unul mic, în parte datorat clasei A+++ de eficiență energetică, dar și motorului cu inversor. Normal că se poate economisii și mai multă apă ori curent prin faptul că aparatul are programe rapide pentru haine nu prea murdare ori pentru o cantitate mică de rufe.

Avantajele achiziționării unei mașini precum aceasta ar fi că vine de la un brand de calitate, că nu costă prea mult, fiabilitatea și posibilitatea extinderii garanției.
Dezavantaje majore nu are, dar ar fi unul – că nu vine cu o capacitate mai mare.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii deoarece Beko e un producător premium deținut de aceiași turci care dețin și Arctic, cu diferența că Arctic e comercializat doar în Balcani. Beko își comercializează produsele în întreaga Europă, inclusiv în UK.

Te-ar mai putea interesa