Beko WMY61443LB2, mașina de spălat rufe 6kg

Producătorul Beko a lansat de curând mașina de spălat Beko WMY61443LB2 care e un model de top disponibil pe bani puțini. Vine cu tehnologie similară Fuzzy Logic, iar consumul de curent e foarte mic deoarece are clasa A+++ de eficiență energetică.
Modelul acesta e unul care e destinat unei familii nu prea mari care vrea să spele eficient diferite tipuri de rufe.

Dacă e să vorbim despre costul de achiziție atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe ace;ti bani primim un aparat care nu face mult zgomot atunci când spală și care are 16 programe care te vor ajuta să speli diverse tipuri de rufe.

Aparat
Aparat

După cum poți vedea din imaginea de mai sus, acest model e unul dotat cu un ecran LCD, iar pentru a spăla eficient are multe programe… mai exact 16. Normal că are și un program rapid pentru rufele care nu sunt chiar așa de murdare.
E un model foarte performant, lucru vizibil după cele 1400 rotații pe partea de centrifugare, iar pentru a consuma nu prea multe resurse are un sistem automat de reglare.

Plusurile unui model precum acesta ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand ok, fiabilitatea ok și că e realizat din materiale eficiente (cuva e din polipropilena, iar tamburul e din oțel). Probabil aveți oarecare rețineri în a achiziționa modelul acesta întrucât nu știți prea multe legate de brand și de aceea trebuie să spun că brandul e unul care comercializează produsele sale la nivel european.
Nu aș putea spune că e un aparat cu minusuri, dar nu cred că ar fi stricat să aibă o capacitate de încărcare ceva mai mare.

De final pot spune legat de această mașină că se va integra perfect la tine în casă deoarece nu are o dimensiune prea mare, iar datorită panoului de comandă nu prea complicat o să puteți spăla rapid ceea ce vă interesează.
După cum am zis și mai sus, acest model vine cu numeroase programe, inclusiv programare întârziată, dar nu știu cât de mult o să vă ajute pe dvs acest lucru.

Te-ar mai putea interesa