Beko WMI81242, model incorporabil clasa A2+

Beko WMI81242 e o mașină de spălat incorporabilă adresată persoanelor interesate de un aparat care să se integreze perfect în bucătărie ori unde doriți să o amplasați.
Poate spăla o cantitate mare de rufe întrucât are o capacitate de 8kg, iar consumul de curent nu e deloc mare având clasa A++.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă excelent din toate punctele de vedere și poate spăla pentru 4-5 membri. Din imaginea de alături puteți vedea acest aparat din gama Green Line. Iar, dacă doriți să economisiți bani atunci vă recomand să apelați la buy back (în momentul de față e 300 lei, dar valoarea și disponibilitatea sa depind de ofertă).


Avantaje

Consumul energetic al aparaului e mic, iar din această cauză avem parte clasa A++ de eficiență energetică.
La consumul redus de resurse contribuie tehnologia AquaFusion care e o alternativă la Fuzzy Logic. Se face o economie de detergent de până la 5,5 kilograme pe an. De asemenea are și OptiSense care presupune că aparatul deține senzori pentru un consum optim de apă.
Aparatul are o multitudine de programe (16) printre care se numără cel Eco Clean 20 grade, bumbac, spălare manuală și altele.
Dacă mașinile de acum 10 ani aveau betoane pentru a nu se mișca, acum mașinile au sisteme electronice de control al balansului. 🙂

Dezavantaje

Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut clasa A3+ pentru un consum de curent și mai mic. Cu o eficiență energetică superioară ne recuperăm în timp banii dați pe aparat.
De asemenea nu ar fi deranjat pe nimeni mai multe rotații, adică 1400 rpm.

Concluzie

Dacă te interesează un electrocasnic care să poată fi incorporat într-o bucătărie modernă atunci modelul Beko WMI81242 ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Beko trebuie menționat că e unul premium comercializat la nivel de continent. E deținut de aceiași care dețin Arctic, iar din această cauză multiple facilități sunt împrumutate de la Beko sau invers.

Te-ar mai putea interesa