Beko WMI71241, mașină de spălat rufe incorporabilă

Mașina de spălat rufe incorporabilă Beko WMI71241 e una dintre puținele modele cărora le puteți instala perfect sub blat și la aceasta se poate monta o ușă. Chiar și un model clasic poate fi pus sub blat, însă acea mașină trebuie pusă cu panoul frontal ceva mai în afară datorită formei mai rotunjite. Modelele incorporabile arată diferit și nu sunt chiar atât de elegante ca și cele clasice, până la urmă o alegeți pentru performanțele sale. Are chiar și un ecran digital pentru a supraveghea mai bine programul dar nu cred că vă veți uita prea mult la el dacă aveți o ușă pentru aparat.

Dacă nu considerați că acest tip de aparat s-ar potrivi cu mobilierul actual, mai bine alegeți o variantă clasică care costă ceva mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de încărcare a acestei mașini de spălat e de 7 kg și producătorul recomandă să nu o depășiți. Chiar și centrifugarea de 1200 RPM e la o valoare maximă și la unele programe poate diferi. Panoul de contro le ușor de folosit și nu cred că veți întâmpina dificultăți în a-l utiliza.

Puteți spăla chiar și cămășile preferate deoarece are funcție de călcare ușoară și programul corespunzător. Se pot spăla chiar și articole pentru copii, dar există și un program pentru spălare zilnică care nu e foarte lung. În manualul său sunt descrise programele sale și cantitățile care trebuie respectate.

Păreri pro și contra

Beko WMI71241 e un model destul de avansat, motiv pentru care are tehnologie Aqua Fusion (reduce consumul de resurse). Aveți posibilitatea să alegeți unul dintre cele 16 programe de spălare pentru a obține rezultatele dorite. Poate fi folosită când nu vă aflați în bucătărie, dacă nu vă place că face zgomot.

Prețul e ceva mai mare pentru modelele incorporabile deoarece cererea e destul de mică pentru acestea. Până la urmă veți ajunge la concluzia că nu sunt foarte multe astfel de modele și va trebui să optați pentru acesta. Mașina de spălat rufe poate fi pusă și în alte camere dacă o puteți racorda la utilități.

Te-ar mai putea interesa