Beko WMB71242MS, mașă de spălat argintie

Beko WMB71242MS e una dintre puținele mașini de spălat rufe pe culoarea argintie. Designul e destul de interesant și ergonomic, astfel că o veți folosi cu ușurință. Având în vedere dimensiunile sale, nu poate fi o mașină îngustă (Slim) dar nici nu putea fi cu astfel de performanțe. Mașinile compacte nu pot spăla chiar atâta și pe partea de centrifugare nu stau atât de bine. O puteți pune sub blat dacă vă permite mobilierul ori să faceți un mobilier special pentru aceasta. Nu trebuie să fie o mașină incorporabilă pentru a o putea pune undeva și să nu fie prea evidentă.

Cam toate mașinile costă peste 1000 lei, deci puteți să vă faceți ușor o idee cam ce oferă cea mai ieftină mașină. De cele mai multe ori prețurile sunt justificate, iar în unele cazuri tehnologii incorporate influențează și ele prețul aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E bine că ați ales un model cu încărcare frontală deoarece puteți introduce mai ușor rufele iar panoul e mai vizibil. Nu are un panou de control prea sofisticat sau un ecran LCD foarte mare. Cu cât e mai mare acel LCD cu atât oferă mai multe opțiuni dar și informații utile. Lângă acel ecran sunt prezente butoane pentru ajustarea unui program. Pe partea de centrifugare are 1200 RPM, deci rufele vor fi storse destul de bine.

Poate spăla până la 7 kg de rufe și există programe chiar și pentru cantități mai mici (de exemplu, e cel rapid). Datorită acestei capacități, mașina aer o clasă A la spălare iar la eficiență energetică e A++. Nu voi face o listă cu toate acele programe de spălare deoarece sunt multe și le-ați văzut la mașinile clasice.

Dimensiunile sale sunt: 84 cm înălțime, 60 cm lățime și 50 cm adâncime. Deci nu e nici prea mare dar nici prea compactă, dar există modele mai mici dacă nu vă interesează cât poate spăla (cu capacitate de 5-6 kg). Designul e ceva mai elegant decât la unele iar finisaj pe argintiu e mai plăcut.

Plusuri: finisaj elegant, control electronic, poate spăla mult și cu un consum destul de redus.
Minusuri: nu sunt.

Beko WMB71242MS face parte dintr-o serie nu prea nouă dar destul de bună, motiv pentru care se află încă în competiție cu modele de la alți producători. E oferită de un producător foarte cunoscut și care încă oferă soluții fiabile, accesibile și performante.

Te-ar mai putea interesa