Beko WMB71242MII, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Beko WMB71242MII e un model eficient, funcțional și ușor de folosit. Din poza de jos se observă e dotat cu n ecran foarte mare care oferă multe informații utile cum ar fi etapa de spălare sau opțiunile alese (în cazul în care vreți să personalizați sau modificați un program). Având în vedere prețul său, caracteristicile sale principale sunt destul de bune dar nu foarte bune și aici mă refer în speciale la centrifugare. Dar dacă nu vreți performanțe mari la stoarcere, e numai bună deoarece are clasa A++, poate spăla până la 7kg de rufe, selectarea programului sau a opțiunilor se face ușor etc. WMB71242MII are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are  în jur de 16 programe de spălare care pot fi găsite și la alte mașini dar are și programe speciale (activ, baby, intensiv și xpress super short). Acele programe se adresează unor țesături ceva mai diferite, când doriți o centrifugare mai mare sau un timp de spălare scurt. E evident că are încărcare frontală și poate face față unei cantități mari de rufe dar nu mai mare de 7kg. Clasele de eficiență sunt conforme cu caracteristicile ei, astfel că are Clasa B la centrifugare, A la spălare și A++ la consum energetic.

Pe partea de funcții modelul de sus numit Beko WMB71242MII are sistem de reglare a consumului în funcție de cantitatea de rufe, dispozitiv pentru detergent lichid și control electronic. Acest tip de panou de control e tot mai des folosit la așa electronice deoarece e util și vă oferă informații referitoare la programul de spălare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu sunt multe modele cu consum așa de mic adică cu o clasa A++, poate spăla 7 kg de rufe, are un motor avansat și ecran generos pe care se văd multe informații folositoare.

Minusuri: clasa B la centrifugare.

Concluzie

Acest Beko WMB71242MII e recomandarea mea deoarece are caracteristici, funcții și programe utile ori de câte ori spălați mai mult sau mai puțin. Are program pentru hăinuțele bebelușului dar și un program rapid care mi se pare ideal pentru țesături care nu sunt foarte murdare și care drebuie spălate din când în când (perdele, fețe de pat etc). Nu cred că ar trebui să alegeți altă mașină deoarece nu mi se pare scumpă pentru ce oferă dar nu se poate lăuda că excelează la toate capitolele.

Te-ar mai putea interesa