Beko WMB71242MBL, mașină de spălat rufe

Mașina de spălat rufe Beko WMB71242MBL e una cu capacitate de 7 kilograme și face parte din seria Smart Blue Line – în timpul folosirii interiorul e iluminat pe culoarea albastră. Deasemenea se poate observa și controlul electronic cu iluminare albastră. Alte avantaje oferite de noua serie e eficiența energetică A++, tehnologie High Tech și centrifugarea maximă de 1400 RPM. Acest model e unul cu centrifugare de 1200 RPM, iar o astfel de caracteristică poate îmbunătății rezultatele (stoarce mai bine rufele dacă are o centrifugare mare). Tehnologia High Tech reduce depunerea de calcar cu 40% și astfel crește durata de viață a aparatului. Nu e vorba de un model slim/îngust deoarece are o adâncime de 50 cm.

Prețul mi se pare foarte bun având în vedere că se oferă și un cadou (coș de rufe), dar această promoție e limitată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat
Mașina de spălat

E un model cu încărcare frontală și astfel de mașini au o capacitate de spălare mai mare decât a celor cu încărcare superioară – 7kg. O mașină cu încărcare mare vă ajută să economisiți bani indiferent de clasa de eficiență energetică, deoarece puteți spăla cu un singur program mai multe rufe.

Panoul de control LCD pe care se pot vedea setările alese ori informații despre program. După cum am precizat și sus, are o centrifugare de 1200 RPM, lasa de eficiență e A++ la consumul de energie, A la capitolul spălare și B la centrifugare. Deci se putea mai bine la capitolul stoarcere dar la acest preț, caracteristicile sunt foarte bune.

Are 16 programe și multe dintre ele le cunoașteți de la mașini obișnuite. Oferă și câteva programe speciale: antialergic, Xpress Super Short, Dark Care (pentru rufe închise la culoare) și Daily Express. Pe partea de funcții și siguranță are: sistem electronic de control al balansului, selector centrifugare, sistem de reglare a consumului în funcție de încărcătură (se poate alege și un program mai scurt), programare întârziată etc.

Ecranul LCD oferă informații referitoare la timpul rămas, etapa de spălare și centrifugare. Deci oferă cele mai utile informații.

Plusuri: are funcție de amânare a pornirii, consum mic de energie, designul plăcut, preț atractiv, fiabilitatea și altele.
Minusuri: nu prea are în acest buget.

Beko WMB71242MBL e o alegere inteligentă de la acest brand și există mai câteva modele din seria Smart Blue Line, dar specificațiile și prețurile sunt diferite.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko WMB71242MBL, mașină de spălat rufe”

  1. cum procedez ca in timpul folosirii interiorul sa fie luminat?….se poate lumina la toate programele s-au doar la unele dintre ele?

Comentariile sunt închise.