Beko WMB71042MS, mașină de spălat rufe 7kg

Beko WMB71042MS e o mașină de spălat ieftină dar și performant deoarece poate spăla până la 7 kg de rufe. Doar la capitolul stoarcere nu e prea performantă deoarece are o centrifugare de 1000 RPM. Oricum, în acest buget nu sunt multe mașini care să poată spăla atâtea rufe. Doar noile modele o pot face iar controlul digital e un alt punct forte oferit de acest model. Spre deosebire de majoritatea mașinilor care au un finisaj alb, aceasta are un finisaj argintiu, deci e ceva mai elegant. Există și modele colorate, dar acelea sunt oferite de alți producători și costă mult mai mult.

Alături de aceasta ați putea lua și un uscător de rufe și bineînțeles capacitatea de uscare nu va fi prea mare comparativ cu cea de spălare a acestei mașini (dacă nu vreți să luați un uscător prea scump). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Doar din poză sau după cum arată, puteți observa că e vorba de o mașină cu încărcare frontală. Nu vă recomand să introduceți mai multe rufe decât cantitatea maximă suportată, mai bine spălați de 2 ori și alegeți un program mai scurt. Pe partea de stoarcere are 1000 RPM, centrifugare care putea fi mai însă nu cred că există mașini cu preț identic și să ofere ceva mai bun. Cu alte cuvinte, dacă vreți performanțe superioare e nevoie de un buget mai mare.

Clasele de eficiență sunt A++ pe partea de consum de energie și a la spălare (capacitate de spălare). Are 16 programe și majoritatea sunt cele cunoscute, cele mai uzuale sunt: rapid, dark wash, Daily Express, prespălare, mix, spălare manuală etc. La capitolul funcții are: sistem electronic de control al balansului, sistem control exces ap, selector centrifugare, sistem de reglare a consumului, sistem siguranță împotriva copiilor și programare întârziată (des întâlnită pe majoritatea mașinilor noi). Ecranul LCD oferă informații referitoare la program, cum ar fi etapa de spălare.

Plusuri: are finisaj argintiu, nu ocupă mult spațiu (adâncime de 50 cm), control electronic, multe programe, consum mic de resurse și fiabilitatea.
Minusuri: nu e un model Slim.

Beko WMB71042MS se adresează tuturor utilizatorilor casnici, iar dacă vă interesează un aparat pentru uscare rufelor puteți alege fie un uscător clasic fie o mașină cu uscător integrat (e o alegere mai ieftină dar uscătorul nu e la fel de performant). Designul său nu diferă cu mult față de modelele mai vechi și de aceea puteți observa ușor despre ce brand e vorba doar uitându-vă la ea.

Te-ar mai putea interesa