Beko WMB71042MBL, mașină ieftină

Mașina de spălat rufe Beko WMB71042MBL vine ca oa alternativă la modelul WMB61041BL având un preț nu prea mare, un consum mic de curent, Fuzzy Logic, programare întârziată și multe altele. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », ia pe acești bani primești un aparat care e dotat cu cea mai nouă tehnologie.

Acest Beko e unul de culoare albă, dotat cu un display LCD foarte mare pe care sunt afișate diferite informații cum ar fi timpul rămas, etapele de spălare și altele. Din câte puteți vedea, e un model care se încarcă cu rufe frontal și din această cauză ar putea fi considerat ca fiind un model pentru cei care beneficiază de un spațiu mai generos de depozitare.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul care stă foarte bine pe partea de eficiență deoarece are clasa de eficiență energetică A++. Chiar dacă are doar 1000 rotații pe minut, eu zic că stă bine la partea de centrifugare, în ciuda faptului că i-a fost atribuită clasa C. Capacitatea de încărcare mare de 7 kilograme face aparatul bun chiar și pentru familiile mai mari.

Dacă vă întrebați dacă acest model WMB71042MBL vine cu Fuzzy Logic, atunci răspunsul meu ar fi că vine cu ceva similar de la Beko. Astfel, aparatul are un sistem de reglare a consumului care ajută la menținerea unui consum de apă și alte resurse atunci când în cuvă sunt mai puțin haine.

Pro: are un preț mic (similar cu cel al WMB61041BL); vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mi mult în caz de nevoie de 5 ani; vine cu multiple programe de spălare care te vor ajuta la spălarea cât mai eficientă a diferitelor tipuri de materiale.
Contra: centrifugarea putea fi ceva mai bună.

Normal că există pe piață modele mai ieftine de mașini de spălat, dar acesta vine cu tehnologiile care le întâlnești și pe alte modele. Astfel, o să beneficiezi de haine spălate ca la carte de o mașină de 5 stele. Normal că trebuie citit manualul pentru o spălare eficientă și în cunoștință de cauză. Dacă nu, atunci riști să speli hainele la temperaturi nepotrivit și așa se vor distruge țesăturile.

Te-ar mai putea interesa