Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko WMB61442BL, mașină de spălat performantă

Beko WMB61442BL e un electrocasnic de tipul mașină de spălat rufe care vine la pachet cu tot ce e mai nou. Poate vă întrebați de ce e mai scumpă (nu cu mult) față de WMB71042MBL, iar răspunsul ar fi pentru că are 1400 rotații. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar față de alte modele aceasta e una de top deoarece are Fuzzy Logic (în varianta producătorului Beko), dar și alte tehnologii care ajută la o spălare eficientă.

E un model de culoare albă cu un display generos pe care sunt afișate informații cu referire la etapă, timp rămas și centrifugare. Panoul de comandă e unul modern, cu puține butoane, iar acesta ar fi motivul principal pentru care e așa de ușor de folosit. Aspectul e oarecum modern, însă nu știu cât de important e acest lucru pentru dumneavoastră deoarece e important ce poate mașina și nu cum arată.

Mașina

Mașina

Vine cu clasa de eficiență energetică A++ care o să te ajute foarte mult deoarece o să-ți facă factura la curent mai mică în comparație modele care au clasa A sau B. Dacă ziceam că WMB71042MBL are cam puține rotații, acest model are 1400 rotații la centrifugare. Din păcate are o capacitate de încărcare ceva mai mică – 6 kilograme, însă asta nu o să vă încurce deoarece tot e foarte bună pentru o familie medie.

Pro: vine cu o garanție de 5 ani care e numai bună; are un excelent raport între calitate și preț; are multe programe; beneficiază de programare întârziată care te ajută să speli seara sau în intervale de timp când curentul e mai ieftin (nu e valabil pentru România); e u;or de folosit.
Contra: singurul lucru care ar putea deranja ar fi faptul că are un stoc limitat și s-ar putea ca nu toată lumea să apuce să și-o achiziționeze.

Dacă te interesează un aparat de spălat haine atunci acest model ar fi unul foarte bun deoarece vine cu un consum redus de curent, dar și cu caracteristica Fuzzy Logic care presupune că aparatul își adaptează resursele în funcție de cât de plină e cuva. Nu îmi rămâne decât să vă recomand acest model cu căldură și sper să apucați să-l achiziționați, iar dacă nu atunci mai sunt câteva alternative cu ar fi cele de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu