Beko WMB61442

Dacă vrei o maşină de spălat performantă şi nouă atunci îţi recomand maşina de spălat Beko WMB61442 deoarece suportă 6kg de rufe, are 1400 rotaţii pe minut, clasa energetică A++, iar rezultatele spălării pot fi admirate e un mini LCD. Ar putea fi considerată chiar o maşină premium deoarece are clasă de eficienţă energetică A++ şi de eficienţă la centrifugare B ceea ce e un lucru întâlnit la foarte puţine maşini.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E unul foarte competitiv din moment ce electrocasnicul are atât de multe dotări. În opinia mea electrocasnicul de faţă are cel mai bun raport calitate/preţ.

Poze

Pe partea de estetică seamănă destul de mult cu WMB71242. Trebuie ştiut că producătorul spune despre designul maşinii că este unul slim, dar nu ştiu cât de slim poate fi un astfel de tip de electrocasnic.

Cum arată

Specificaţii tehnice

Beko WMB61442 este un aparat de spălat rufe cu încărcare frontală şi e destinată pentru familiile cu 3-4 persoane maxim. Are o viteză de centrifugare de 1400 rpm şi asta o propulsează în clasa B. Dacă avea 1200 rpm (ca restul maşinilor) atunci era în clasa C, adică mai jos.

Este un electrocasnic foarte eficient şi într-un program normal de spălare consumă 0,83 kWh şi 40 litri de apă. Programele sunt numeroase, fiind 16 la număr, iar printre ele se numără programul de spălare a cămăşilor, bumbac eco, dar şi altele.

Pe lângă cele 16 programe are şi alte funcţii care ar putea fi catalogate ca fiind speciale. Aceste funcţii sunt: controlul electronic al balansului, sistemul de reglare automată a consumului apei şi altele.

Nu este tocmai un electrocasnic slienţios şi asta se poate vedea după cei peste 58 decibeli de la spălare şi ce 75 la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preţ mic, e dotată cu numeroase funcţii şi programe utile. Un program util e programarea întârziată care vă facilitează programarea spălării pe timp de noapte, de exemplu, şi astfel dacă electricitatea e mai ieftină pe timp de noapte puteţi economisi la factură.
Contra: brandul Beko nu e la fel de popular ca Samsung, iar designul exterior nu e tocmai pe placul meu fiind cam pătrăţos.

Concluzie

Modelul WMB61442 e nouă apariţie pe piaţa maşinilor de spălat care sunt sigur că-i va încânta pe cei care vor să o achiziţioneze cu funcţiile şi programele din dotare.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Beko WMB61442”

  1. Este un model foarte bun. Nu am ce sa spun negativ despre acest model deoarece intrece la multe capitole modele de 1500-1600 lei. Am avut un model de la alt producator pentru 5 ani insa s-a dus si am luat-o pe aceasta si in urma utilizarii nu regret ca am ales Beko.

  2. Am achizitionat zilele trecute aceasta masina de spalat.Este intr-adevar foarte complexa la programe si designul este destul modern insa zgomotul motorului in timpul spalarii mi se pare cam ciudat.Ma asteptam sa fie mai silentioasa.Este normal sa se auda asa sau e posibil sa aiba ceva probleme din fabrica?

  3. Am cumparat azi acest model de masina de spalat ,are un manual de utilizare foarte evaziv ,daca stie cineva sa mi spuna fiecare program ce inseamna ,din carte nu inteleg,nu este pusa poza si apoi explicatia programului multumesc

Comentariile sunt închise.