Beko WMB61242S, mașină 1200 rotații

Beko WMB61242S e un model care îmi place foarte mult pentru că vine de la un brand bun și incorporează multe lucruri utile printre care se numără cele 16 programe și clasa A++ de eficiență.
Se adresează celora care vor o soluție ieftină, dar eficientă. Iar prin eficient mă refer la un consum mic de curent și de apă. Apa e la fel de importantă precum curentul deoarece în unele zone ale țării plătești la canalizare câtă apă consumi.

Nici nu are un cost de achiziție deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată foarte bine și se va comporta fără reproșuri că ai de spălat 2 kilograme ori 6 kilograme. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată, adică precum modelul WMB61042S.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații vine cu o capacitate de centrifugare de 1200 rotații și cu o încărcare de până în 6 kile. Alte lucruri importante sunt clasele de eficiență, adică A++ la consum de curent și A la spălare.
O să apreciezi și că are multe programe deoarece așa o să poți spăla în grijă câte rufe vrei și orice tip. Deci, dacă o să ai niște rufe nu prea murdare o să folosești programul de 20 grade, iar dacă sunt foarte murdare atunci o să te folosești de programe superioare.

Plusurile acestui model ar fi că e realizat din materiale de calitate, costul nu prea mare de achiziție și că are un consum mic de curent.
Ca minusuri aș menționa lispa Eco Bubble, dar are Eco Clean 20 ce e ceva oarecum similar. Iar, dacă vreți să întrebați de Fuzzy Logic, atunci acest model are un sistem de reglare a consumului de apă.

Beko WMB 61242S e o mașină care mie sincer îmi place și de aceea o și recomand cu căldură. Cam atât pot să zic despre acest model care e a unul brand deținut de turcii care dețin și Arctic. Dacă nu știai, acest producător e comercializat în întreaga Europă spre deosebire de Arctic care vândut mai mult în Balcani (adică România, Bulgaria și Ungaria).

Te-ar mai putea interesa