Beko WMB61242BL, mașină clasa A++

Beko WMB61242BL e o mașină de spălat rufe care vine cu o capacitate de 6 kilograme și clasa A++ de eficiență energetică. Se adresează în special celora cu un buget mediu care vor o mașină normală, adică fără funcții complicate pe care oricum nu le-ar folosi.
Cred că e perfectă pentru cineva cu o vârstă mai înaintată care nu vrea să se complice inutil cu prea multe programe ori setări.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din imaginea pe care am pus-o alături puteți vedea că arată foarte bine, panoul de comandă fiind unul destul de simplu. Garanția e una de 2 ani, iar dacă vrei să o mărești la mai mult atunci o poți mări la maxim 4 ani aici.

Mașina
Mașina

Specificațiile sunt ok deoarece are 1200 rotații pe partea de centrifugare, capacitatea de 6 kilograme și un consum foarte mic de curent. Se descurcă formidabil la spălare deoarece are clasa A la acest capitol. Iar, pentru spălarea diferitelor rufe te vor ajuta cele 16 programe (de exemplu pentru haine nu prea murdare o să folosiți programe de genul Eco Clean 20 grade ori Quick wash, iar pentru cele murdare o să folosiți un program intensiv ori normal). În funcție de cât de murdare sunt hainele alegi programul necesar.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt materialele calitative din care e făcut (cuva din polipropilenă și tamburul din oțel), zgomotul nu prea mare care îl face și diferitele programe dar și funcții.
N-ar fi fost rău dacă ar fi avut ceva gen Fuzzy Logic ori Eco Bubble. Oarecum are ceva alternativă la Fuzzy, mai exact programul la 20 de grade

Concluzia mea legată de un model precum acesta e că e foarte bun pentru cei cu resurse limitate. Vine cu programe utile printre care aș aminti cel de programare întârziată. Poate că la prima vedere nu vi se pare bun, dar acest program o să vă ajute să spălați în anumite intervale orare când curentul poate e mai ieftin ori așa încât să nu deranjați pe cineva care doarme.

Te-ar mai putea interesa