Beko WMB61242, mașină de spălat cu clasa A++

Mașina de spălat Beko WMB61242 e o alegere bună deoarece mașina e destul de eficientă din punct de vedere energetic. Dacă vă plac mașinile de spălat cu control electronic avansat, atunci e cazul să alegeți pe aceasta ori pe una similară. Acest model face parte din noua generație de mașini de spălat, motiv pentru care și panoul de control are un ecran LCD mai are dar și cu opțiunile potrivite. Am observat un număr mai mare de programe de spălat, unele fiind mai speciale. Dacă nu aveți timp de rufe, atunci un uscător de rufe ar fi perfect și sunt la fel de scumpe precum mașinile de spălat.

Prețul său e corect comparativ cu alte modele de pe piață și ce oferă aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Încărcarea e una frontală dar e bine să nu depășiți cantitatea maximă suportată. La toate mașinile de spălat e menționată o cantitate de de spălare care e cea maximă și e bine să o respectați. Puteți spăla fără probleme chiar și jumătate din cantitatea de rufe. La aceasta e vorba de 6 kg, de aceea a primit și clasa A la spălare. Pe partea de consum energetic are clasa A++.

Pe partea de centrifugare are 1200 RPM, deci e destul de performantă iar rufele vor fi stoarse destul de bine. Are 16 programe de spălare dar am văzut mașini cu mult mai multe. Oricum, are câteva program de spălare speciale pe lângă cele clasice.

La capitolele funcții și siguranță are: control electronic, reglare automată a consumului de apă, control electronic al balansului și control exces apă. Poate fi programată când să pornească, adică are programare întârziată.

Plusuri: consum mic de energie, blue LED, centrifugare bună, preț corect, control electronic, multe opțiuni și programe.
Minusuri: nu are.

Beko WMB61242 e un aparat electrocasnic mare dar care poate fi folosit destul de ușor datorită pictogramelor, poziționării inteligente a butoanelor și ecranului generos. Nu toate mașinile disponibile sunt așa și cred că e veți face una dintre cele mai bune alegeri. Jos am pus un clip cu această mașină pentru a vă face o idee mai bună.

Te-ar mai putea interesa