Beko WMB61241, maşina spălat rufe

Maşina de spălat Beko WMB61241 are o capacitate de 6 kilograme, o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii şi e foarte economică din punct de vedere al consumului de curent. Având o capacitate de încărcare a cuvei de 6 kilograme o face ideală pentru familiile ceva mai mari deoarece în acest fel nu vor fi nevoite să o folosească de mai multe ori într-o zi pentru a spăla toate rufele. Viteza cu care se face rotirea sau centrifugarea hainelor e de 1200 rotaţii pe minut şi asta e bine, dar dacă avea 1400 rpm ca modelul WMB61442 (tot de la Beko) atunci era plasată în clasa A de eficienţă la centrifugare şi astfel era o maşină ideală. 😉

Preţul e destul de bun şi e în jurul pragului psihologic de 1000 lei şi asta e bine, mai ales că e sub acest prag. Costă puţin deoarece Beko nu e un brand la fel de puternic ca Samsung şi de aceea nu plăteşti şi numele cum o faci la alte mărci. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Se poate vedea foarte clar că electrocasnicul arată similar modelului WMB61041şi asta probabil datorită faptului că face parte tot din seria WMB61.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Beko WMB61241 este un electrocasnic cu încărcare frontală (conform manualului de utilizare şi fişei tehnice) fiind considerată o maşină slim, adică subţire.

E foarte eficientă dacă e să vorbim de consumul de curent, fiind plasată în clasa A+ a consumului de curent şi asta deoarece consumă undeva la 0,89 kwh într-un program normal de spălare (şi 40 litri tot într-un program standard).

Numărul de programe e decent, deoarece are 16 programe printre care exsită şi programe ecologice de spălare cum ar fi eco clean 20 grade celsius.

Păreri pro şi contra

Pro: e slim, este eficientă energetic şi la centrifugare, zgomotul produs e mic (50 decibeli la spălare şi 73 la centrifugare) şi preţul e sub 1000 RON.
Contra: era interesant dacă avea clasă energetică A++ şi centrifugare de 1400 rpm.

Concluzie

WMB61241 este un electrocasnic care e nou pe piaţă (de câteva luni) şi vine la un preţ farte mic pentru funcţiile sale. De exemplu are o funcţie foarte utilă legată de spălat numită bumbac eco care presupune ca hainele din bumbac să fie spălate mai multe (undeva la 150 minute), dar nu se consumă mai mult curent deoarce e un program optimizat special.

Te-ar mai putea interesa