Beko WMB61042S, mașină argintie

Pentru cei mai pretențioși care vor neaparat un aparat electrocasnic argintiu (silver) cred că mașina de spălat vase Beko WMB61042S ar fi numai bună. Vine ca o alternativă de culoarea menționată mai sus la WMB61042 (vine pe o culoare clasică, adică albă).
Un electrocasnic precum acesta se adresează în special celora cu un buget modest deoarece are doar funcții importante… printre care normal că se numără ceva similar Fuzzy Logic și un program de 20 grade (program care te va ajuta foarte mult să faci economie de curent atunci când hainele nu sunt prea murdare).

Nu costă prea mult deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe parcursul utilizării o să economisești și mai mulți bani datorită funcției speciale de reglare automată a consumului de apă.
Am pus alături o imagine pentru a vedea mai bine cum arată, dar din clipul de la final se poate vedea și mai bine acest lucru, chiar dacă în clip e modelul de culoare albă.

Mașina
Mașina

Specificațiile care te interesează la acest model sunt capacitate de încărcare de 6 kilograme, că e făcută din materiale calitative și că are 16 programe. Printre programe se numără cel pentru haine închise la culoare și cel Eco Clean. Pe lângă aceste programe are și unul de tip programare întârziată care poate că o să vă fie de folos.

Plusurile sunt tocmai prețul mic, brandul, aspectul plăcut și panoul de comandă destul de simplist. (Dacă nu știți prea multe legate de brand atunci trebuie spus că e vorba despre unul foarte bun care vine electrocasnice la nivel european și că e deținut de același brand precum Arctic, deci de niște turci.)
Ca minusuri aș menționa că nu are o capacitate mai mare de încărcare și mai mute rotații la centrifugare.

În opinia mea, acest produs e unul care merită banii deoarece vine cu multe programe bune și cu diferite funcții automate destinate conservării resurselor… că e vorba de apă ori curent electric.
Alături am pus un clip cu modelul pe alb, adică Beko WMB61042.

Te-ar mai putea interesa