Beko WMB61042BL, mașină de 6 kg

Mașina de spălat rufe Beko WMB61042BL e una din noua serie și care are un panou de control destul de bine realizat. Puteți să alegeți acest model dacă vă place și nu vă doriți ceva mai scump. Un uscător poate fi alegere corectă pentru cei care nu au cum să uște rufele și unele rufe le puteți pune direct în dulap. Caracteristicile generale ale acestui model sunt clasa A++, capacitatea de 6 kg și centrifugarea de 1000 RPM. Poate că nu sunt cele mai bune specificații dar la un așa preț, nu prea veți găsi alternative mai bune (poate doar cu control mecanic). Noile aparate electrocasnice au control electronic cu ecran digital generos.

Mi se pare destul de bună pentru cei care nu au avut o așa mașină, iar dacă vi se pare prea mare, există mașini cu încărcare verticală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E evident din poză că are încărcare frontală și nu vă recomand să depășiți cantitatea maximă de 6 kg. Puteți să spălați fără probleme și 3-4 kg de rufe. Există program e de spălare suficiente: antialergic, prespălare, extraclătire, dark care, cămăși etc. Cu alte cuvinte, aveți din ce alege și cu siguranță veți găsi programul potrivit pentru acele rufe.

Din poza de sus se observă ecranul LCD generos, iar în partea de jso are butoane cu care puteți selecta diverse. Are 1000 RPM deci poate stoarce bine, dar există mașini și cu 1400 RPM. Bineînțeles, prețurile diferă în funcție de dotări și performanțe, de cele mai multe ori prețurile sunt justificate.

Are o clasă A la spălare, dar la consumul de energie stă mai bine – A++. la capitolele funcții și siguranță are: control electronic al balansului, control exces apă, siguranță împotriva copiilor, timp rămas, amânare pornire și altele.

Plusuri: are programe de spălare destul de reușite, ușor de folosit, elegantă, nu ocupă mult spațiu (adâncime de 50 cm), programe de spălare suficiente și fiabilă.
Minusuri: o centrifugare mai mare era binevenită.

Beko WMB61042BL e o mașină de spălat performantă dar și ieftină care poate fi următoarele voastră alegere. Depinde și de bugetul alocat dar, în general, mașinile de spălat costă peste 1000 RON.

Te-ar mai putea interesa