Beko WMB61042, mașina spălat 6kg

O mașină cu încărcare frontală și o clasă de eficiență energetică A++ e Beko WMB61042. Stă foarte bine pe partea de caracteristici deoarece a o capacitate de încărcare de 6 kilograme și 16 programe care ajută la o mai bună spălare a diferitelor tipuri de țesături.
Modelul e perfect pentru cineva cu un buget nu prea mare care este în căutarea unei mașini ușor de folosit și care arată decent.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă ne uităm bine în manualul de utilizare atunci vedem că aparatul e unl făcut din materiale foarte calitative cu ar fi oțel pentru tambur și polipropilenă pentru cuvă.
Din imaginea pe care am pus-o alături puteți vedea că e un model care arată foarte bine, având LCD-ul poziționat la mijloc, iar panoul de comandă e format din puține butoane.

Mașina
Mașina

Ca specificații care te-ar interesa sunt disponibilitatea unui ecran LCD, a unei viteze de centrifugare de 1000 rotații și a unui consum foarte mic de curent… lucru dovedit prin eficiența energetică A++. Are și un sistem de reglare a consumului de apă… ceva similar Fuzzy Logic. Acest sistem e unul automat, deci nu e nevoie de intervenția dvs.

Plusurile la acest model ar fi prețul nu prea mare, dotările ok (16 programe, funcție de economisire care e activată automat) și că e făcut din materiale calitative (nu cred că are rost să le mai menționez deoarece am făcut-o la începutul articolului în paragraful al doilea).
Ca minus ar fi că nu are EcoBubble, dar cred că programul de 20 grade vine să compenseze acest neajuns. Nu era rău dacă avea mai multe rotații pe partea de centrifugare, dar e bine și așa.

Ca o concluzie pot spune că acest model e unul foarte bun pentru persoane în căutarea unei mașini de spălat ieftine și eficiente în spălare, dar și la consum de curent.

Alături am pus și un clip pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model. Chiar dacă e un aparat de prin 2011-2012 puteți vedea că arată bine.

Te-ar mai putea interesa