Beko WMB61041, mașina spălat rufe

Maşina de spălat Beko WMB61041 e o mașină performantă care vine cu multe caracteristici speciale: amânare pornire, daily express, bumbac eco, modul cămăși, rezistență hi-tech etc. Acest model vine ca alternativă la Beko WMB71042. Funcția de amânare pornire e numită pe alte mașini similare programare întârziată și poate fi utilă atunci când trebuie să plecați de acasă și doriți să termine să spele exact când reveni acasă (la ora dorită). Funcția daily express e ideală pentru hainele din bumbac care nu sunt pătate ci ușor murdare, puteți încărca la maxim mașina de spălat și va termina de spălat în 39 de minute la 30 de grade. Pentru hainele din bumbac e mai recomandată funcția bumbac eco deoarece le spală într-un timp mai îndelungat dar și la un consum de energie mic. La acestă mașină Beko WMB61041 se pot folosi chiar și detergenți lichizi. Vine și cu protecție nichelată care mărește durata de viață a mașinii de spălat cu până la 100 ori. Deasemenea are sisteme de control al nivelului apei sau excesului de apă și al balansului. Cu aceste două sisteme se va economisi apă deci și bani dar se va reduce și nivel de zgomot care se produce în caz că încărcătura nu e uniform poziționată în aceasta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Beko WMB61041 poate fi încărcată frontal cu maxim 6 kilograme de rufe. Are o viteză de centrifugare de maxim 1000 de rotații pe minut. Are o clasă de eficiență la centrifugare C, o clasă de eficiență la spălare A și o clasă de eficiență energetică A+. Are un consum standard de apă de 40 litrii și de energie de 0.89 kwh. Ecranul e unul LCD pe care puteți observa etapele de spălare. Are o mulțime de programe de spălare dintre care amintesc următoarele: cămăși, anti-alergic, daily express, express super short, dark care, freshen up, self clean, clătire, stoarcere+evacuare, extra-clătire, lână, sintetice, bumbac, consum redus energie, mix și spălare manuală.

Beko WMB61041 are și funcții suplimentare care nu ar trebui să lipsească de pe nici o mașină de spălat rufe: express, anti-sifonare, setarea temperaturi, control balans, protecție împotriva inundațiilor, programare întârziată și blocarea butoanelor. Deci e destul de dotată dar ar mai trebui să adaug faptul că nivelul zgomotului e de 59-72 dB care e cam același pentru multe aparate similare.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: multe programe și funcții, ușor de folosit, capacitate mare de încărcat și e performantă.

Minusuri: nu e specificat nici un program pentru îmbrăcămintea sau încălțămintea sport.

Concluzie

Acest aparat Beko WMB61041 e recomandarea mea pentru un astfel de buget și se adresează atât amatorilor cât și celor care au avut un aparat electrocasnic similar numai că ar dori unul mai performant.

Te-ar mai putea interesa