Beko WMB61021, mașina spălat rufe

Maşina de spălat Beko WMB61021 are 6 kg, e foarte eficientă din punct de vedere energetic având clasa A+ are 1000 rotaţii pe minut, are culoare albă şi poate fi considerat un electrocasnic cu performanţe medii. Capacitatea de încărcare e peste medie, deoarece majoritatea electrocasnicelor din această categorie au o capacitate a cuvei de 5 kilograme. Iar despre puterea de centrifugare poate fi spus că e şi ea una medie.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta o face o maşină foarte atractivă, dar trebuie să ţineţi cont că nu e una de top deoarece centrifugarea e clasa C cu 1000 rpm, iar capacitatea e de doar 6 kilograme de rufe.

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

Beko WMB61021 este o maşină de spălat cu încărcare frontală (deci ocupă ceva mai mult loc decât una cu încărcare superioară) şi are o viteză de centrifugare de 1000 rotaţii. În mod normal maşinile au 1200 rotaţii, dar aceasta are cu 200 mai puţin (şi preţul e cu vreo 200 lei mai mic decât a celor ceva mai capabile). (Datorită capacităţii reduse de centrifugare clasa în care e încadrată ca centrifugare e C. Deci e bine.)

Dacă sunteţi o persoană cu grija facturii de apă şi curent trebuie să ştiţi că electrocasnicul de faţă are clasă energetică A+, iar eficienţa la spălare e A (asta nu prea are legătură cu ecologia). Într-un program normal de spălare consumul de apă e de 40 litri, iar cel de curent e de 1,01 W.

Are cam puţine programe – numai 11 şi ar trebui menţionate darkcare şi babycare. Starea spălării poate fi urmărită oricând pe ecranul cu leduri din dotare. Desigur că are şi programe speciale cum ar fi pornirea întârziată şi protecţia împotriva producerii de inundaţii.

Nu produce zgomot mare deoarece la învârtire produce 71 decibeli, iar la spălare 58. Despre dimensiuni nu cred că are rost să scriu dar ar fi ideal să le consultaţi pentru a vedea că maşina încape în locaţia unde doriţi să o amplasaţi.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftină, Beko e un brand de renume, consumul de curent e rezonabil şi gălăgia produsă nu e insuportabilă.
Contra: stă decent la centrifugare, are cam puţine programe şi nu vine cu funcţii sau dotări speciale cum ar fi rezistenţa ceramică.

Concluzie

Beko WMB61021 este alegerea perfectă în cazul în care doriţi un electrocasnic cu perfromanţe medii şi la un preţ scăzut şi trebuie spus că raportul dintre calitate şi preţ e foarte bun… ca la maşinile Arctic.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Beko WMB61021, mașina spălat rufe”

  1. rotatiile [cam putine], cu programele [si ele cam putine], dar nici intr-un caz nu ne zice ca 1000 rotatii/min e absolut suficient – ca daca vrei mai mult le mai storici odata, nu ne zice daca sunt programe care lipsesc in mod flagrant sau alea 11 programe sunt bine alese. auzi tu, beko brand de renume. a auzit si autoru’ de rezistenta ceramica. te doare capu’

Comentariile sunt închise.