Beko WMB60821M

Mașina de spălat rufe Beko WMB60821M Slim e una cu centrifugare de 800 RPM, suportă până la 6 kilograme de rufe și are clasă energetică A+. Deci pentru astfel de caracteristici tehnice generale, prețul poate fi doar unul mic și deci se adresează celor vor să schimbe vechea mașină. Poate fi ideală chiar și pentru cei care nu au mulți bani sau poate că nu ar dori să strice bani deoarece nu sunt persoane pretențioase. Nu puteți să aveți prea multe pretenții de la ea deoarece într-un astfel de buget, nu vine cu multe tehnologii sau caracteristici speciale. Însă, trebuie să laud acest model cu eficiența energetică, deoarece nu consumă mult și nu ocupă mult spațiu – adâncime de 45 cm. Acest WMB60821M are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Beko WMB60821M are caracteristici tehnice decente și nu aveți ce să-i reproșați deoarece puteți spăla până la 6 kilograme de rufe, însă nu are sistem de detectare automat a cantității dar are reglare a consumului. E foarte important să setați un program mai scurt atunci când nu aveți prea multe haine. Din poza de sus se observă că are încărcare de tip frontală. Clasa de eficiență sunt după cum urmează: A+ pentru energie, A la spălare și D la centrifugare. Consumul standard e undeva la 1.01 kWh. Are un afișaj LED de dimensiuni reduse, pe când la alte mașini e unul mai mare care afișează multe informații. Ca și programe are 11 la număr: rapid, spălare manuală, bumbac, mix, sintetice etc. La capitolele funcții și siguranță are programare întârziată, reglare a consumului și protecție împotriva inundațiilor.

Nivelul de zgomot în timpul spălării e undeva la 58 dB care e decent pentru un model așa de accesibil. Nu ocupă mult spațiu datorită dimensiunilor sale – 45 cm adâncime și 60 cm lățime.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: adâncime de doar 45 cm (e un model îngust/slim), are un consum de energie mic, arată decent, nu prezintă prea multe butoane și deci e ușor de folosit.

Minusuri: are o viteză de centrifugare mică.

Concluzie

Acest Beko WMB60821M e un aparat electrocasnic decent deoarece are toate dotările necesare pentru a spăla decent 5-6 kilograme de rufe și poate fi setat să pornească la o anumită oră. O viteză de centrifugare mai mare ar fi presupus un timp de spălare mai scurt și poate că mulți dintre voi nu vă interesează acest aspect, cât timp e accesibilă.

Te-ar mai putea interesa