Beko WMB60811

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat rufe ieftine și bune dar nu prea vă pricepeți, mașina de spălat Beko WMB60811 e recomandarea mea pentru dumneavoastră. Vine ca alternativă la vechile modele printre care se află și Beko WMF 76146. Doar că aceasta e mai bună aproape din toate punctele de vedere. WMB60811 vine cu o suprafață nichelată pentru a o proteja împotriva coroziunii dar și al altor factori externi, mai precis oferă cu 50% mai multă protecție și 40% mai puțină depunere de calcar. Acesta ar presupune şi o economisirea a consumului de energie şi deci o economisire a banilor dar şi o durata de viaţă prelungită de până la 100 ori. Acesta poate fi încărcată cu volum limitat de haine şi deci nu aş putea da un număr de haine care pot fi introduse în cuva ei. Beko WMB60811 vine cu sistem automat de reglare a consumului de apă (prin control al excesului de apă) care că ajutaţi să economisiţi bani şi să protejaţi mediul înconjurător. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

O altă caracteristică care nu am prezentat-o anterior e prezenţa sistemului electronic de control al balansului. Această funcţie face ca încărcătura cuvei să fie uniform dispusă în aceasta eliminându-se astfel vibraţiile şi zgomotul din timpul spălării. Deasemenea, acesta ajustează şi viteza de rotaţie din timpul centrifugării. Această maşină de spălat rufe Beko WMB60811 are încărcare frontală la o capacitate de 6 kilograme şi are o viteză de 800 rotaţii pe minut. Ca şi clase de eficienţă are: clasă de eficienţă la centrifugare D, clasa de eficienţă la spălare A şi clasă de eficienţă energetică.

Consumul standard de apă e de 50 de litrii iar de energie e de cam 1 kwh. Apreciez faptul că are afişaj cu LED şi nu cu LCD deoarece LED-urile sunt mai vizibile, au consum mic şi o durată de viaţă îndelungată. Are 16 programe dintre care enumăr următoarele: rapid (30 minute), bumbac (rece, super/activ 40, la 60 şi 90 grade), sintetice (rece, 60 şi 90 de grade), intensiv 30, lână, spălare manuală, clătire, stoarcere+evacuare, prespălare, extra-clătire etc.

Ca funcţii suplimentare WMB60811 are: blocare a butoanelor în timpul spălării, afişare etape, protecţie împotriva inundaţiilor etc. Aceasta nu produce mult zgomot – între 58 şi 70 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitate mare de încărcare, ieftină,  consum mic de energie şi apă, multe programe, etc.

Minusuri: viteză de centrifugare mică.

Concluzie

Această mașină de spălat Beko WMB60811 e recomandarea pentru cei care au nevoie de una care să fie ieftină şi să vină cu o capacitatea are de încărcare.

Te-ar mai putea interesa