Beko WMB 51031PT, mașina spălat rufe

Mașina de spălat Beko WMB 51031PT e o mașină foarte bună datorită numărului mare de funcții și tehnologii integrate în aceasta. Printre acele funcții se numără și amânare spălare sau programare întârziată, Daily Express, Babe Care, Dark Care și Pet. Tehnologiile care le vom găsi pe aceasta sunt rezistența Hi-Tech, sistemul de reglare a balansului, a consumului și excesului de apă. Ca și oricare alt aparat electrocasnic similar și acesta are poate spăla cu detergent lichid care poate fi pus n sertarul mașinii. Deci e un model performant și bun din punct de vedere al funcționalității. Dacă doriți un model mai ieftin dar la fel de funcțional atunci optați pentru un WMB 50831PT. Spun asta deoarece acest WMB 51031PT e mai scump ca acela dar e mai bun (viteză de rotație). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Clase ele eficiență a lui WMB 51031PT sunt după cum urmează: eficiență la spălare A, eficiență energetică A+ și la centrifugare C. E un model cu încărcare maximă de 5 kg și frontală. Viteza de centrifugare e și ea destule de bună – 1000 RPM. Într-un program standard, are un consum de 33 de litri și de 0.74 kwh. Ecranul digital LED afișează informații precum etapa de spălare și timpul rămas. Numărul maxim de programe de spălare e de 11, dintre care amintesc următoarele: program mix, consum redus energie, sintetice, spălare lână, prespălare dar are și câteva programe speciale (Stoarcere+Evacuare, clătire, Dark Care cold-40, Daily Express rece-90 și Babycare 30-90). La capitolele funcții și siguranță are funcție PET (pentru îndepărtarea părului de la animale), Express, blocarea butoanelor in timpul funcționării, programare întârziată, protecție împotriva inundațiilor, temperatură ajustabilă dar și viteză de centrifugare ajustabilă. E destul de silențioasă, nivelul de zgomot fiind la 59 dB în timpul spălării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: indiferent cât e încărcătura consumul e redus deoarece încărcătura e detectată automat de tehnologiile prezente pe acesta, programe de spălare utile, ușor de folosit, clase de eficiență bune și e realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: viteza de centrifugare putea fi mai mare dar la un așa preț… nu cred că există o alternativă mai performantă.

Concluzie

Mașina de spălat rufe Beko WMB 51031PT e un model bun din punct de vedere al raportului eficiență/preț și deci nu cred că există un model mai bun la același preț.

Te-ar mai putea interesa