Beko WMB 50831PT, mașină ieftină

Această mașină de spălat Beko WMB 50831PT cu funcție PET, după cum are și numele, se adresează iubitorilor de animale și aici mă refer la câini și pisici. O alternativă pentru cei care nu au animale e WMB61021 dar care are performanțe ridicate și un preț foarte bun. Modelul WMB 50831PT vine în ajutorul acestora cu o funcție specială pentru îndepărtarea firelor de păr în timpul spălării. Spre deosebire de un program special, acest program/funcție necesită prespălare dar și clătiri suplimentare. Baby-Care e ideal pentru spălare hăinuțelor bebelușilor deoarece acelea necesită un program special de spălare și o limpezire îndelungată. Un program ca acesta se poate folosi și pentru hainele care necesită un tratament mai diferit și aici mă refer la hainele persoanelor cu alergii sau care au pielea sensibilă.

O altă caracteristică a acestei WMB 50831PT e rezistența Hi-Tech care presupune o protecție sporită împotriva coroziunii – nichelată – care-i mărește durata de viață. În caz că doriți să o alegeți pe acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată

E un model cu încărcătură orizontală/frontală și cu o viteză de centrifugare mică – 800 rpm – motiv pentru care are clasa de eficiență la centrifugare D. Are clase de eficiență la spălare A și energetică A+ având un consum standard de energie de 0.74 kwh și de apă de 33 litri. În partea din dreapta are un ecran LED pe care se pot observa etapele de spălare dar și alte informații utile. Are un număr mic de programe – 11 – dar și așa nu cred că le veți folosi pe toate: Baby Care, Dark Care, prespălare, spălare lână, sintetice, bumbac, consum redus energie, mic și spălare manuală. Deci poate spăla haine cu „eticheta doar spălare manuală”. Are sistem de reducere a vibrațiilor și zgomotului numit sistem de control al balansului (distribuie uniform încărcătura).

Plusuri: are program pentru spălare manuală, funcția PET, rezistență superioară la coroziune, sistem de control al consumului de apă și energie (e bun atunci când spălați cantități de rufe mai mici decât 4 kilograme), are timer, protecție împotriva inundațiilor, ecran LED și programare întârziată (în cazul în care doriți să spele la o anumită oră).

Minusuri: nu are multe programe de spălare precum alte modele.

Această mașină Beko WMB 50831PT destină spălării rufelor cu diverse țesături e un model foarte bun dacă am face un raport performanță/preț. Nu v-o recomand dacă nu aveți un „patruped păros” prin locuință deoarece veți da ceva bani în plus pe acesta.

Te-ar mai putea interesa