Beko WKY71233PTLYB3_U, mașină de spălat rufe cu HomeWhiz

Mașina de spălat din imagine e modelul Beko WKY71233PTLYB3_U care e ceva mai dotat decât cel standard. Aș putea spune că e puțin mai „inteligentă” decât varianta simplă pentru că oferă caracteristici ca HomeWhiz și Remote Control. Cu alte cuvinte, puteți controla mașina prin intermediul tehnologiei bluetooth și e nevoie doar să instalați aplicația pe telefon. Are un panou de control digital care e generos și ușor de folosit dacă cunoașteți toate pictogramele. Bineînțeles, veți găsi informații suplimentare în manualul său.

Aparatul electrocasnic de jos are performanțe considerabile pentru cât costă și mă refer la capacitate de spălare și stoarcere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Sunt programe care pot spăla până la 7 kg de rufe, iar capacitatea maximă de stoarcere e de 1400 RPM. Aceasta diferă în funcție de program sau preferințe, iar nivelul de zgomot depinde de aceasta.

Consumul de energie e redus și e evidențiat de clasa energetică A+++, care e cea mai bună de pe piață. Pe panoul de control există și funcție pentru îndepărtarea părului de animale, deci mașina aceasta se adresează chiar și iubitorilor de animale. Puteți spăla și pe timp de noapte cu opțiune night mode, astfel nu va fi atât de gălăgioasă.  Până la urmă depinde și unde o puneți, poate că alegeți să o instalați sub blat că și așa are o adâncime mică – 46 cm. Dacă acel plus de funcții speciale nu vă e de folos, optați pentru varianta simplă care costă ceva mai puțin.

Păreri pro și contra

Dimensiunile sunt destul de compacte pentru specificațiile sale tehnice și . Funcția cu abur numit SteamCure reduce numărul de cute, dar și țesătura devine mai moale (depinde și de program). Aceasta e foarte importantă pentru acei utilizatori cu piele sensibilă, dar și pentru bebeluși. Aparatul e mai eficient cu tehnologia AquaFusion, deoarece scade consumul de detergent dar și tamburul are un rol special pentru că e de tip Aquawave.

Beko WKY71233PTLYB3 U suportă mai multe programe care pot fi descărcate prin intermediul acelei aplicații de telefon. Pe partea de funcționalitatea, aceasta chiar impresionează și avem chiar și funcția Add Garment, care permite adăugarea articolelor uitate în primele minute ale programului.