Beko WITC7612B0W, mașină de spălat rufe de pus sub blat

Mașina de spălat rufe Beko WITC7612B0W e una dintre variantele care pot fi puse sub blat și se incorporează perfect pentru că e construit diferit. Se vede foarte bine din poza de jos că se poate pune o ușă frontală peste partea frontală a aparatului. Există și o variantă mai performantă dacă aveți un buget mai mare, dar și așa cea de jos poate spăla destul de mult. Cu alte cuvinte, diferența dintre cele două e destul de mică și designul e același, deci pot fi confundate destul de ușor.

Designul nu prea are mare importantă pentru un aparat complet incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul e foarte important indiferent de cât de ieftin e un anumit aparat, iar clasa de eficiență evidențiază acest aspect. La acesta, clasa energetică e A+++ care e pentru un consum anual de 173 kW/h. La centrifugare e loc de mai bine dar poate că sunteți mulțumiți de cât de stoarse sunt rufele.

Panoul de control e unu mecanic, dar e prezent și unul ecran digital pe care se pot vedea anumite setări făcute sau chiar timpul rămas. Ca și funcții, aparatul de sus oferă următoarele: prespălare, clătire suplimentară, Drum Clean, Child Lock (blocare acces interfață), spălare rapidă și semnalizare finalizare program.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de o mașină clasică, la acesta puteți pune o ușă și se vede foarte bine în partea de sus. Chiar dacă e ceva mai diferit față de varianta clasică, veți avea la dispoziție o mulțime de programe de spălare, dar și niște tehnologii care vă ușurează viața de zi cu zi (senzori OptiSense, cuvă Aquawave, AquaFusion, rezistență nichelată Durable heater). Cu programul Daily Xpress puteți spăla 2 kg de rufe puțin murdare în 28 minute, iar cu Fast+ puteți înjumătăți programul.

Beko WITC7612B0W e un aparat electrocasnic care poate fi folosit de o familie mai numeroasă deoarece poate spăla cel mult 7 kg (acest parametru diferă de la un program la altul). Chiar și centrifugarea poate să fie diferită (inferioară), dar cred că știți asta de la aparatul mai vechi.

Te-ar mai putea interesa