Beko RSSE445K31XBN, frigider cu o singură ușă

Frigiderul cu o ușă Beko RSSE445K31XBN arată foarte bine într-o bucătărie modernă cu design minimalist, dar și în una clasică. Îi lipsește congelatorul din partea superioară deoarece se adresează utilizatori care preferă alimente doar proaspete și pentru congelare folosesc un aparat diferit. Consumul de energie dar și nivelul de zgomot sunt foarte reduse, mai că nici nu veți simți prezența acestuia în bucătărie.

Are un interior mare și aveți posibilitatea să ajustați după preferințe nivelul rafturilor sau chiar să le eliminați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un frigider de 402 litri e de ajuns pentru orice familie oricât de mare ar fi, iar dacă vreți să vă aprovizionați cu alimente congelate e necesară o ladă frigorifică sau un congelator (dacă spațiul ocupat e un aspect important). Un interior iluminat cu tehnologie LED e mult mai vizibil și rafturile din sticlă sunt și ele importante. Oricum, nu se mai fabrică aparate cu rafturi din sârmă pentru că nu oferă nici un avantaj. Ușa are un suport dedicat pentru ouă astfel că nu trebuie să le țineți în ambalaj.

Păreri pro și contra

Are două compartimente diferite: unul este pentru fructe și legume, iar cel de sus este pentru brânzeturi sau alimente cu un miros mai puternic. Vedem o clasă energetică foarte bună – Clasa A+, și nu sunt necesare foarte multe tehnologii pentru că nu are congelator. Din acest motiv și prețul e unul foarte bun, iar acesta trebuie luat în calcul împreună cu volumul. Cu alte cuvinte, are un raport volum/preț bun dar și calitatea e una superioară că doar e un brand cu experiență și culoarea e una elegantă.

Pe ușă se pot pune sticle mari și aici nu mă refer la sucuri de 2 litri, ci la sticle de 1 litru. Pentru sticle de apă și suc aveți un raft metalic care poate fi pus oriunde doriți. Beko RSSE445K31XBN nu ocupă mult spațiu și are dimensiuni similare cu cele ale unei combine. Frigiderul din imagine e încăpător pentru că nu are acel congelator și nu sunt foarte multe astfel de soluții.

Te-ar mai putea interesa