Beko RFNE448E41XB, congelator cu iluminare LED

Congelatoarele pot fi de mai multe tipuri și dimensiuni, astfel că prețurile pot fi diferite. Beko RFNE448E41XB este un model de top având un design premium, specificații foarte bune și calitatea e superioară. Poate fi pus în bucătărie alături de un frigider cu design similar (o singură ușă) și se poate sorta cu multe alte aparate pe inox sau argintii. Spre deosebire de o ladă frigorific, congelatorul are un design mult diferit și vă ajută să economisiți spațiu.

Este foarte spațios și se vede că are sertare mari dar și rafturi din sticlă securizată în partea de sus. Sunt prezenturi două suporturi pe ușă ca la frigidere pentru articole foarte mici și la care să ajungeți ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este digital și se află pe ușa aparatului, astfel că aveți control ușor asupra aparatului și se vede ușor temperatura aleasă. Un astfel de control oferă și câteva funcții în plus care vă pot fi de folos. Ușa este reversibilă adică aparatul poate fi pus oriunde pentru că balamalele pot fi mutate dintr-o parte în alta. Tot mai multe parate frigorifice oferă această funcție și o consider foarte utilă.

Față de alte modele, acesta este destul de silențios și se vede după nivelul de zgomot – 38dB. Mai că nici nu-i veți simți prezența, însă este puțin mai zgomot când congelează ca la oricare alt model.

Păreri pro și contra

Capacitatea de înghețare este foarte mare și va fi de folos pentru acei utilizatori care fac multe cumpărături. Cu alte cuvinte, poate congela până la 20 de kg de alimente în 24 ore, iar față de congelatoarele clasice, acesta are tehnologie No Frost care împiedică formarea de gheață în exces pe alimente și pe pereții aparatului. Astfel, nu trebuie dezghețat periodic și pungile de alimente pot fi scoase la fel de ușor cum le-ați și pus în el.

Beko RFNE448E41XB reprezintă o soluție pentru cei care vor să meargă mai rar la magazin pentru cumpărături și chiar poate fi de folos tot anul, veți avea suficiente alimente pentru toată familia.

Te-ar mai putea interesa