Beko RFNA312K31XBN, congelator înalt cu multe sertare

Congelatoarele sunt de diferite mărimi adică pot avea mai multe sau mai puține sertare, dar ar mai fi și cele incorporabile. Beko RFNA312K31XBN este un model clasic cu 8 sertare mari și sunt de dimensiuni diferite pentru ca voi să aveți loc pentru orice alimente (indiferent cum sunt împachetate). Panoul de control se află pe marginea superioară a aparatului și se află la interior, adică trebuie să deschideți ușa. Puteți alege să-l instalați chiar și în bucătărie lângă frigider dacă vreți să aveți alimentele mai aproape de voi. Designul său modern pe argintiu chiar este plăcut și va da un plus de eleganță camerei, în special dacă mai sunt și alte aparate cu design similar.

Are un preț corect pentru specificațiile sale tehnice și impresionează la cele mai multe capitole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi pus pe lângă mobilier pentru a câștiga spațiu și nu trebuie să fie neapărat incorporabil. Vedem un nivel de zgomotos redus, clasă energetică A+ și tehnologie de răcire avansată. Vorbim de No Frost care oferă dezghețarea automată și nu vom vedea gheață în exces peste pungile de alimente sau pe pereți. Chiar dacă nu este o soluție de buget, oferă numeroase avantaje și autonomia mare fără curent de 18 ore este un alt motiv pentru a-l alege.

Păreri pro și contra

Un aparat frigorific compact ca acesta poate congela multe alimente proaspete (până la 16 kg), iar dacă alimentele sunt deja congelate, puteți pune cât doriți în el. Acesta devine foarte util atunci când aveți un congelator integrat foarte mic sau chiar deloc. Alimentele pot fi sortate ușor pentru că acum avem multe compartimente și temperatura poate fi setată ușor în funcție de conținutul aparatului. Arată bine pe argintiu și mânerul clasic vertical ușurează deschiderea ușii. Are ușă reversibilă, adică puteți alege cum să deschideți ușa și acum puteți pune congelatorul chiar în colțul camerei.

Beko RFNA312K31XBN ocupă puțin spațiu pentru că are o lățime de numai 60 ca multe alte aparate frigorifice cu volum similar, însă lăzile frigorifice sunt o excepție deoarece au un design vertical (încărcare prin partea de sus).

Te-ar mai putea interesa