Beko RFNA312K21W, congelator mare de 227 litri

Congelatorul Beko RFNA312K21W face parte din segmentul superior deoarece are un volum generos, dar și sistem de răcire numit No Frost. Această tehnologie e utilă chiar și la frigider pentru a reduce și mai mult consumul, iar alimentele sunt conservate mai bine. Veți găsi loc pentru toate alimentele și nu trebuie să vă faceți griji că nu găsiți punga cu alimente de care aveți nevoie. În cazul lăzilor frigorifice, veți pune aliment peste aliment și va fi dificil să găsiți punga respectivă. 

Oricum, acest aparat reprezintă o investiție pe termen lung care o puteți folosi ori de câte ori congelatorul actual nu mai face față. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total e de 227 litri și, bineînțeles, aceasta e cel net care ne și interesează. Poate că o ladă oferă mai mult volum și are iluminare interioară în același buget, dar puteți sorta mai bine alimentele cu acest model. Consumul anual de 326 kWh se datorează tehnologie No Frost care a devenit destul de populară și s-ar putea să o vedem chiar și pe aparate mai mici.

Aparatele mici au și așa un consum mic, de aceea producătorii nu vor să influențeze prețul introducând o tehnologie care nu ar influența prea mult consumul. Când discutăm de un aparat mare atunci dimensiunile și dotările sunt deja mai numeroase.

Caracteristicile speciale sunt puține dar sunt esențiale: garnitură antibacteriană, funcție Buzzer (avertizare pentru ușă deschisă) și compartiment mare. Nu-i lipsește funcția de super-congelare care e tipică pentru această categorie.

Păreri pro și contra

Congelatoarele mari oferă compartimente mai spațioase, pot congela mai multe alimente, oferă un sistem de răcire mai bun, deci consumul e mai redus (dacă îl raportăm la volum). Nu prea ai ce să-i reproșezi în acest preț, nu aveau cum să introducă iluminare interioară că doar nu e frigider.

Beko RFNA312K21W poate fi de folos tot anul dacă nu aveți timp de cumpărături și vreți să aveți alimente la îndemână când aveți de gătit pentru întreaga familie. Congelatoarele clasice sunt ceva mai performante decât cele integrate, iar consumul e redus la cele cu No Frost.

Te-ar mai putea interesa