Beko RDSA310M30XB, aparat frigorific compact cu finisaj metalic

Frigiderul Beko RDSA310M30XB oferă specificații foarte bune pentru cât costă și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Ținând cont că are un volum de 306 litri, poate fi comparat cu o combină frigorifică. În cazul frigiderului, avem congelatorul în partea de sus și e ceva mai mult spațiu în el pentru că are un singur raft și nu compartimente. Frigiderul propriu-zis e în partea de jos și sertarul pentru legume și fructe se află în partea inferioară după cum suntem și obișnuiți.

Interiorul e spațios că doar are o lățime de 60 cm, însă sunt frigidere cu lățime de 70 cm și adâncime ceva mai mare care oferă rafturi mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile sunt reversibile pentru a putea pune aparatul cum doriți, iar această caracteristică nu ar fi fost prezente pe modelele cu mânere verticale sau clasice. Îmi place mânerele integrate pentru că simplifică designul aparatului. Congelatorul îngheață bine și e bine să nu puneți foarte multe alimente proaspete într-o singură zi, pentru că capacitatea sa de congelare e de circa 3.5 kg pe zi. Interiorul poate fi organizat după bunul plac și rafturile pot fi puse mai sus, jos ori chiar eliminate pentru a face loc.

Păreri pro și contra

Aparatul arată foarte bine datorită finisajului metalizat și se potrivește în bucătărie dacă aveți aparate pe inox sau argintiu. Interiorul e foarte vizibil deoarece se folosește de tehnologia LED și rafturile sunt transparente (sticlă securizată). Suporturile de pe ușă vă permit să puneți ouă, brânzeturi sau sticluțe. Autonomia fără curent e de 19 ore care va fi de folos atunci când rămâneți fără curent. Pe rafturi pot fi puse oale mari sau chiar și sticle dacă suporturile de pe ușă nu sunt de ajuns.

Beko RDSA310M30XB e destul de silențios dar cam toate modelele noi excelează la acest capitol, dar și la cel de eficiență energetică – A++. Pentru acesta veți primi un voucher destul de mare cu programul rabla și puteți da vechiul aparat pentru unul nou, iar diferența nu e foarte mare. În mare, e un aparat care impresionează și .

Te-ar mai putea interesa