Beko RDSA310M20XP, frigider cu garanție mare

Frigiderul Beko RDSA310M20XP e unul special chiar dacă e accesibil – rafturi din sticlă securizată, acces rapid la fructele și legumele din compartimentul special, sistem de răcire cu dezghețare automată (se formează mai puțin gheață la interior), uși reversibile. Am pus poza de jos să vedeți cam ce puteți pune îl el, dar voi puteți să-l umpleți și mai mult. Veți ajunge cu ușurință la orice raft pentru că nu e foarte înalt cum e în cazul combinelor (frigiderul e în partea de sus).

Sunt destul de multe astfel de aparate, iar cele mici sunt doar cu o ușă pentru că acel congelator e cât să puteți 2-3 pungi de alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are un volum net de 306 litri care e împărțit pentru frigider și congelator. Chiar dacă pare mic congelatorul, veți putea pune destul de multe pentru nu e compartimentat și are un singur raft. Un aparat nou e și eficient, iar voi nu veți găsi unul care să aibă eficiență energetică inferioară celei A+.

Designul e unul corespunzător, adică e vorba de inox cu antimprentă. Adică nu se vor forma amprente pe lângă mânere, iar modelele cu mânere clasice verticale nu au nevoie de acest tratament special, dar e bine venit. Interiorul e destul de bine iluminat, dar aș fi apreciat mai mult o tehnologie LED (lumină mai albă și mai puternică). Mai toate frigiderele vin cu accesorii, dar ele sunt cele clasice adică sunt prezente la o mulțime de aparate similare.

Păreri pro și contra

E un aparat încăpător și care poate fi pus în orice bucătărie deoarece nu e foarte lat sau înalt. Totuși, nu se potrivește într-o bucătărie în care aveți doar aparate pe alb. E foarte important să aveți aparate care au același finisaj și nu trebuie să fie de la același brand. Dacă nu vă place puteți opta chiar și pentru o combină care e mai mare și spațioasă.

Beko RDSA310M20XP arată foarte bine deoarece are un design simplu pe inox și mânerele sunt incorporate pentru a putea schimba deschidere lor (reversibile).

Te-ar mai putea interesa