Beko RDSA290M30XBN, frigider ieftin cu finisaj metalizat

Frigiderul din imagine Beko RDSA290M30XBN are un finisaj metalizat foarte plăcut și cred că-l veți aprecia destul de mult. Cele mai multe frigidere accesibile sunt albe, pe când cele scumpe sunt pe diverse culori sau au chiar panou frontal din sticlă. Varianta aceasta este argintie și această culoare e prezentă doar la exterior, interiorul fiind complet alb. Nu văd diferențe semnificative între generații, însă prețul pare să fie la fel de atractiv.

Dacă culoarea e foarte importantă, atunci alegeți pe acest deoarece nu sunt multe frigidere care să coste atât de puțin și să ofere atât de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa energetică este A+ deoarece are un consum anual de 255 kWh, iar pentru A++ trebuia să aibă în jur de 200 kWh. Diferența nu este atât de mare și nu trebuie să neglijăm nici volumul. Un frigider cu lățime de 60 cm oferă rafturi mari, compartimente/sertare spațioase și multe altele. Volumul net al frigiderului este de 209 litri, iar al congelatorului este de 69 litri. Rafturile sunt realizate din sticlă securizată, deci sunt destul de rezistente și sunt destul de ușor de curățat. Aparatele frigorifice noi nu mai prezintă rafturi din sârmă, ci doar din sticlă securizată și acestea pot fi puse diferit ori chiar eliminate pentru a face loc unor vase generoase.

Păreri pro și contra

Interiorul aparatului este bine împărțit, spațios și iluminat cu tehnologie LED. Aparatul oferă un volum mare pentru cât costă și congelatorul are destul de mult, se poate vedea din poza de prezentare. Nu e foarte înalt și poate că intră chiar sub mobilierul suspendat, iar copii pot ajunge la oricare dintre rafturi. Controlul temperaturii se face cu ajutorul termostatului reglabil manual care se află la interiorul frigiderului. Doar modele scumpe oferă un control digital care poate fi prezent la interior ori exterior. Chiar și cu acela, nu vă veți folosi foarte des de el, temperatura o setați o singură dată.

Aparatele frigorifice accesibile nu oferă foarte multe tehnologii de răcire, iar Beko RDSA290M30XBN este unul dintre acestea. Îl puteți lua cu încredere deoarece e un model apreciat și care oferă materiale de calitate ca și precedentul.

Te-ar mai putea interesa