Beko RDSA290M20XP, frigider clasa A+ de 278 litri

Dacă vreți un frigider de 162 cm înălțime și cu un volum de 278 litri vă recomand modelul Beko RDSA290M20XP. Vine de la un brand prezent de vreo 20 ani în România și care pune spre vânzare aparate de top și despre care spune că sunt premium.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu garanție ani și un consum mic de curent (clasa de eficiență energetică e A+ cu un consum de 255 kWh pe an).

Beko RDSA290M20XP 1

Avantaje

Nu are un cost prea mare, acesta fiind așa deoarece nici nu are prea multe funcții integrate. Are doar lucruri care ne interesează.
Are facilități care împiedică formarea de mucegai, bacterii ori mirosuri. Printre aceste facilități se numără garnitura ușă tip antibacteriană.
În cazul întreruperii curentului acest model poate funcționa fără curent vreo 19 ore. Deci, în acest interval alimentele nu se vor strica.
Nici nivelul de zgomot nu e unul prea mare, ci e vorba despre 42 decibeli.
Compartimentarea e realizată așa încât să încapă mai multe produse, iar partea de frigider are 3 rafturi de sticlă (tip Safety Glass). La ușa frigiderului avem 3 rafturi, iar pentru legume avem o cutie specială. Congelatorul e unul cu două compartimente și cu o capacitate de congelare de 4 kg la 24 de ore.
Culoarea aparatului e una inox, mai precis inox anti-amprentă.
Deschiderea standard e dreapta, dar datorită faptului că ușile sunt reversibile se poate ajusta deschiderea. Totuși e bine ca acestea să fie reglate de un specialist.

Concluzie

Pentru cei interesați de un aparat care să poată păstra la rece o cantitate mare de alimente și care să nu ocupe prea mult loc recomand acest model.
Despre brandul care produce modelul RDSA290M20XP trebuie spus că e unul prezent de foarte mult timp pe piață (după cum am scris mai sus) și că vinde produsele sale în întreaga Europă.
Din păcate nu are No Frost și de aceea pentru cei interesați de această facilitate recomand modelul RCNA365E20ZXP. No Frostul ne ajută prin faptul că aparatul nu produce gheață, iar în acest fel nu mai e nevoie de dezghețare.

Te-ar mai putea interesa