Beko RDNT401E30ZXBN, frigider elegant cu control electronic

Frigiderul din imagine Beko RDNT401E30ZXBN are un design modern care o să vă placă și controlul temperaturii se face electronic. Panoul de control este unul destul de vizibil, fiind de culoare neagră și butoanele sunt evidențiate de niște pictograme. Puteți interacționa ușor cu el datorită tehnologiei touch și copiii nu au cum să ajungă la el. Aparatele argintii au un design mai atrăgător decât cele pe alb, dar depinde și de preferințele fiecăruia.

Îmi plac aparatele cu mânere integrate și la acesta sunt între uși (partea neagră), mai că nici nu se observă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat mare cu două compartimente principale – congelator și frigider. Față de o combină, frigiderul are congelatorul fără sertare și este poziționat în partea de sus. Finisajul argintiu arată bine împreună cu negrul din zona panoului de control și mânerelor. Interiorul este complet alb și iluminarea este foarte bună, astfel că alimentele sunt mai vizibilă și parcă mai gustoase. Rafturile sunt din sticlă securizată, iar suporturile albastre de pe ușă sunt suficient de mari pentru a putea pune orice pe ele. Congelatorul este împărțit în două de un raft transparent, iar ușa 2 suporturi similare cu cel de la frigider. Capacitatea de congelare a acestui congelator nu este foarte mare dar poate fi de ajuns pentru mulți clienți – .5 kg la 24 ore.

Păreri pro și contra

Sertarul pentru legume și fructe este unul de tip Harvest Fresh care vine cu iluminare specială (3 culori) pentru a conserva mai bine conținutul. Tehnologia Neo Frost Dual Cooling oferă un mediu mai potrivit pentru alimente curenții de aer din congelator și frigider sunt independenți (nu se amestecă mirosurile). Interiorul arată la fel de bine și vedem o organizare foarte bună pentru ca să puteți pune orice în el. Rafturile și suporturile generoase se datorează lățimii mai mari a aparatului (66 cm), dar și adâncimea sa este mare (70 cm).

Beko RDNT401E30ZXBN este un model destul de silențios – 38 dB, deci mai că nici nu-i veți simți prezența. Consumul de energie redus se datorează tehnologiilor folosite dar și materialelor mai de calitate.

Te-ar mai putea interesa