Beko RDNT271I30XBN, frigider cu două uşi clasa F

Beko RDNT271I30XBN e un frigorific modern echipat cu NeoFrost Dual Cooling şi are clasa F de eficienţă energetică. E un model cu un volum mediu de 250 litri, iar din această cauză nici nu ocupă prea mult loc dimensiunile acestuia fiind de 165x54x60 îxlxa cm.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are integrate facilităţi utile. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie cu mânere integrate şi fără dispenser de apă.


Păreri pro şi contra

Frigiderul Beko RDNT271I30XBN e unul care consumă pe an 220 kWh, motiv pentru care vine cu clasa F. vechea clasă de eficienţă energetică e A++.
Pe partea de siguranţă are autonomie fără curent de 15 ore şi Door open buzzer. Acest ultim lucru presupune că sunteţi avertizaţi sonor dacă uitaţi uşa deschisă.
Un alt lucru interesat e avertizarea luminoasă care se activează când e activă congelarea rapidă sau când temperatura nu e corespunzătoare.
NeoFrost Dual Cooling e îmbinarea a două tehnologii:NeoFrost şi Active Dual Cooling. Prima presupune răcire fără formare de gheaţă, iar a doua curenţi de aer independenţi pentru fiecare compartiment. Prin existenţa de curenţi independenţi nu se produce schimbul de mirosuri între cele două compartimente.
Compartimentarea e una bună cu frigider care are 4 rafturi (tot atâtea rafturi la uşă), compartiment fructe-legume, iar congelatorul are două compartimente cu capacitate de îngheţ de 2kg la 24 de ore.

De final trebuie să scriu că modelul de faţă e pentru acele persoane care vor un aparat uşor de folosit, eficient şi care să arate bine.
Dacă sunteţi interesaţi de o alternativă atunci vă recomand o combină Beko, dar trebuie să vă avertizez că nu are No Frost, motiv pentru care are un preţ mai mic.

Te-ar mai putea interesa