Beko RDNE535E30DZXBN, frigider cu NeoFrost Dual Cooling

Beko RDNE535E30DZXBN e un frigorific de tipul frigider cu două uşi, iar faţă de alte frigidere se evidenţiază cu dispenser de apă şi Full No Frost (mai exact are NeoFrost Dual Cooling). Dacă vă preocupă eficienţa energetică atunci trebuie ştiut că acest aparat are clasa A++ cu un consum anal de 312 kWh.

Aparatul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care face parte din clasa premium.
Din imaginea de alături puteţi vedea că e vorba despre un model cu aspect plăcut – culoare inox. Pe uşa frigiderului propriu-zis e dispenserul de apă (WaterDispenser), iar pe cea a congelatorului e un ecran touch de pe care pot fi controlate diverse valori ale electrocasnicului (setarea temperaturilor şi modul de funcţionare dorit).
Nu cred că se vede din poză, dar aparatul vine cu „uşi reversibile”, adică deschiderea lor se poate face (după reglaj) înspre stânga sau dreapta.

Păreri pro şi contra

Scriam mai sus că are un ecran touch şi că are moduri de funcţionare. Un astfel de mod e cel de „vacanţă” care presupune economisirea energiei atunci când pentru perioade lungi de timp nu e deschisă uşa aparatului. Mai are funcţii precum răcire rapidă şi congelare rapidă, despre acestea veţi putea afla mai multe detalii din manualul de utilizare.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar poate prindeţi o ofertă cu 5 ani garanţie.
NeoFrost Dual Cooling e o îmbinare a sistemelor No Frost (răcire fără producere de gheaţă) şi Active Dual Cooling (curenţi de aer independenţi pentru fiecare din cele două compartimente).
Compresorul care echipează aparatul e unul special numit „ProSmart Inverter” care e garantat la 10 ani şi se evidenţiază prin: eficienţă energetică, durabilitate şi operare silenţioasă.
Un minus ar fi că nu are dispnser de gheaţă, dar puteţi realiza cuburi de gheaţă prin utilizarea unei tăviţe speciale.