Beko RDNE535E20DZM, model cu No Frost și funcție inonizare

Beko RDNE535E20DZM este un frigider dotat cu două uși și cu o capacitate de 471 litri. Vă dați seama după capacitate că e vorba despre un frigorific foarte încăpător, iar înălțimea sa e de 193 cm.
Se adresează celora în căutarea unui model premium cu funcții diverse. Cea mai importantă funcție e cea NeoFrost care presupune că aparatul are No Frost și Active Dual Cooling (sistem de răcire separat pentru fiecare compartiment).

Modelul RDNE535E20DZM vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic care arată bine și are incorporate caracteristici utile. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model vă recomand poza de alături. Puteți vedea că acest model e unul de culoare gri și că are un panou de comandă modern poziționat pe ușa congelatorului, iar pe ușa frigiderului e dispenserul de apă.

Beko RDNE535E20DZM

Avantaje

Nu se produc mirosuri mulțumită funcției de ionizare, filtrului anti-miros și garniturii anti-bacteriene. Toate acestea împiedică formarea bacteriilor, mucegaiului și a mirosurilor urâte.
Vine cu funcția Buzzer care ne avertizează sonor atunci când lăsăm ușa deschisă.
Consumul de curent e unul minimal mulțumită clasei A+ de eficiență energetică (consumul de curent e de 397 kWh pe an).
Caracteristica de răcire No Frost face ca gheața să nu se producă, deci răcirea se realizează fără gheață.
La interior are o compartimentare bine realizată deoarece frigiderul are 4 rafturi (și tot atâtea suporturi la ușă) plus un compartiment de legume, iar congelatorul e unul cu două compartimente. Partea de congelator se descurcă de minune la răcire deoarece are o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.

Dezavantaje

Nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Dar, are Dual Cooling care vrea să fie o alternativă, oarecum.

Concluzie

Dacă vrei un frigorific încăpător și care să vină cu funcții premium atunci îți recomand modelul de față. Sunt de părere că și cei care beau apă din frigider vor aprecia acest disponibilitatea dispenserului (dispecerului) de apă montat pe ușa frigiderului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko RDNE535E20DZM, model cu No Frost și funcție inonizare”

  1. Am achizitionat un frigider beko RDNE535E20DZM si sunt foarte multumita. Mare, spatios, silentios. Merita sa cumparati cu incredere.
    Eu am incredere in produsele beko. Sper , ca acest frigider, sa nu aiba aceeasi hiba ca un altul pe care l-am avut. Cand a implinit 3 ani ,( garantia) , in ziua urmatoare nu a mai functionat. S-a defectat motorul. Alti bani, alta distractie, apoi l-am dat sa nu-l mai vad prin casa.

Comentariile sunt închise.